Møt en helgevolder


Møt Torleiv Sydnes

Elektriker og varmepumpemontør på dagtid og fotballinteressert og musiker på kveldstid – møt vår kollega Torleiv Sydnes som har jobbet på kontoret i Skånevik siden 2012.

les mer

Møt Marius Eide

– Som telemontør får jeg være mye ute i naturen og jobbe ute både på de fineste sommerdagene og flotteste vinterdagene, forteller Marius Eide som jobber på vår avdeling i Haugesund.

les mer

Møt Christina Brommeland

Som sikkerhetskontrollør har Christina en spennende arbeidshverdag med varierende arbeidsoppgaver.

les mer

Møt Kevin Haase

Kevin er blant våre flinke serviceelektrikere, og ble en helgevolder i slutten av januar 2019. Han hører til vår avdeling i Skudeneshavn og utfører hovedsakelig oppdrag på Karmøy.

les mer

Møt Knut Arvid Frøland

Knut Arvid er blant våre dyktige elektrikere i Helgevold, og har vært ombord hos oss siden 2011 da han startet som lærling.

les mer

Møt Eigil Kongshavn

Eigil er en av våre dyktige elektrikere, og har jobbet i Helgevold siden han startet som lærling for 12 år siden.

les mer

Møt Emir Sabic

Emir startet hos oss i starten av 2019 og er en av våre dyktige automatikere.

les mer

Møt Ole Magnus Helgevold

Ole Magnus er født blind og har betjent sentralbordet hos oss i Helgevold i 17 år. Siden i fjor høst har han hatt en skybasert løsning som gjør at han har oversikt over ansatte i bedriften og statusen på telefonen deres. Den nye løsningen har forenklet arbeidshverdagen til Ole Magnus i stor grad.

les mer

Møt Leif Kristian Lien

Leif Kristian Lien er en av våre dyktige serviceelektrikere i Helgevold Elektro Haugesund AS og har jobbet hos oss siden april 2019.

les mer

Møt Ole Rasmus Solheim

Ole Rasmus er blant våre dyktige elektrikere fra Vikedal, og jobber i dag i vår serviceavdeling.

Etter to år på linjen el-energi på Ølen Videregående Skole, søkte Ole Rasmus læreplass hos Helgevold Elektro, hvor han har blitt værende siden den gang.

les mer