Bestill elektriker

Vi kan hjelpe deg med alt som har med elektriske installasjoner å gjøre. Og da snakker vi ikke bare om sikringsskap og stikkontakter. Faget vårt omfatter også lyd- og lysanlegg, med fiberløsninger og trådløse opplegg, alarmer i alle slags fasetter, energismarte varmeløsninger, klimatekniske opplegg – for å nevne noe. 

Oppvarming

Det er ikke alltid det skal så mye til før du merker forskjell. Du kan være litt kjappere i dusjen, skru av lysene i de rommene du ikke bruker, redusere litt på varmen, kanskje etterisolere rundt vinduene og så videre. 

Smarthus

Smarthus er et samlebegrep for hus som er mer eller mindre automatiserte. Sagt på en annen måte betyr det at alle husets funksjoner er knyttet opp mot et styringssystem som regulerer alt i fra varme og ventilasjon, til lys og sikkerhetssystemer.

Solceller

Helgevold Gruppen satser på grønn teknologi og er blant de fremste på Haugalandet når det gjelder solceller. Solceller og solcellepanel til strømproduksjon er et tema som vokser for hvert år. Ved å montere solceller kan du redusere strømutgiftene og samtidig spare miljøet. 

Brann og alarm

Vi er Safe4 Security Partner og tilbyr komplette alarmsystemer, både trådløse og fast montert/kablede alarmer. Systemene kan knyttes opp mot alarmsentraler med utrykning eller gjennom lokal varsling over mobiltelefonen. Uten å være koblet opp mot alarmsentralen.

Fiber og nett

Du kan kalle det for fiber eller bredbånd, det går egentlig ut på det samme. Poenget er at du har tilgang til et internett som er raskt, stabilt og sikkert. Med egen fiberkabel helt inn i boligen din, får du nærmest ubegrenset nettkapasitet og en teknologi som er dimensjonert for fremtiden. 

Elbillader

Har du el-bil, er det den fastmonterte ladestasjonen som blir anbefalt. Da får du en ladeboks med kontrollenheten hengende på veggen og fastmontert kabel som passer bilen din. Fordelen med en slik ladestasjon er at det er enklere å sette bilen på lading hver dag, samtidig som den krever mindre vedlikehold og ettersyn. 

El-kontroll

Det er du som huseier som står ansvarlig for at det elektriske anlegget ditt er i orden. Sørger du for at det blir jevnlig sjekket (hvert 5.år), kan du få en fin liten reduksjon på forsikringspremien. Når det er sagt, så er det betryggende å vite at alt er på stell.

Inspirasjon

Som totalleverandør har vi stor variasjon i vårt arbeid. Her kan du få litt inspirasjon innen belysning, energisparing, smarthus, lyd og bilde. Se gjennom. Finner du noe som inspirerer, ta kontakt med en av våre installatører for mer informasjon.