Alarmer

Vi sikrer dine verdier.

Vi er Safe4 Security Partner og tilbyr komplette alarmsystemer, både trådløse og fast montert/kablede alarmer. Systemene kan knyttes opp mot alarmsentraler med utrykning eller gjennom lokal varsling over mobiltelefonen. Uten å være koblet opp mot alarmsentralen. I utgangspunktet er det opp til deg hvor avansert du vil ha det. Vi du ha det enda enklere kan du laste ned en app på mobilen din og styre hele anlegget fra den.

FG-sertifisert
Helgevold Elektro er en av de få installatørene som er FG-sertifiserte. Det betyr at vi er godkjente av forsikringsbransjen og kan garantere et langt sikrere anlegg.

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Eller send oss en hendvendelse her

send en hendvendelse
Del saken på facebook

Møt vår kollega Jarle Lygre

Jarle jobber som servicetekniker i Helgevold, og hadde sin første arbeidsdag i Helgevold i 2008. Da begynte han læretiden sin her og startet på sitt første fagbrev som elektromontør. Senere fulgte han opp med fagbrev som telekommunikasjonsmontør. Videre har Jarle sertifisert seg innen brannalarmanlegg og innbruddsalarmanlegg.

 

les mer

Trådløs brann- og innbruddsalarm til lave priser

Vi installerer trådløse kombialarmer som sikrer dine verdier. Du velger selv om du vil være koblet opp mot en alarmsentral eller om du ønsker varselet rett på egen telefon. Alle fortjener å være trygge i eget hjem, derfor har vi faste lave priser på brann- og innbruddsalarmer.

 

les mer