Vi er stolte over industrien på Vestlandet

Lang erfaring

Vi har lang og stolt tradisjon med industriarbeidsplasser på Vestlandet. Helgevold Gruppen kjenner lokalsamfunnet og har oppdrag på industrianleggene til Statoil på Kårstø, Hydro Alumnium på Karmøy, Fatland Ølen, Ølen Betong for å nevne noen. Vi holder på med brannvarsling, nødlys, SD-anlegg og vanlig elektroinstallasjon til industrianlegg over hele Haugalandet. Dette er vi stolte over.

Karmsund Havn

Fatland Ølen

Kontaktperson


Kjell Mannes
Avdelingsleder industri
Mobil: 952 93 645
kjell.mannes@helgevold.com

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Seam industriavd. blir en del av Helgevold Gruppen


 • Ludvig Malvin Mikkelsen
  Sammen med 25 kollegaer bidrar Ludvig Malvin Mikkelsen til vedlikeholdet på Europas største prosessanlegg.

  les mer

 • Alice Byberg Vassbak
  – Mange selskaper går stadig nye veier og finne nye måter å omstille seg på.  Jeg tror vi kommer til å være med på å bidra til omstilling hos mange nye bedrifter i årene som kommer, sier Alice Byberg Vassbakk.

  les mer

 • Jan Magne Dybvik
  Som servicetekniker har Jan Magne Dybvik vært med på igangsettelsen av maskiner og anlegg hos SMV, Hydro Husnes og Hydro Karmøy. Nå har han tatt kompetansen med seg inn i Helgevold Gruppen.

  les mer

 • Stein Magne Lunde
  Stein Magne Lunde har jobbet med elektroprosjektering og automasjon for industrien og byggenæringen siden 2009. Nå tar han all erfaring med seg inn i Helgevold Gruppen.

  les mer

Referanser

 • Karmsund Havn
  Helgevold har i det siste tatt del i et interessant og spennende prosjekt. 50 meter høye lysmaster på over 10 tonn er nå heist på plass på den nye container havnen på Husøy. Hver mast har LED armaturer som yter rundt 750.000 Lumen. Det har vært en krevende jobb med et stort HMS fokus, som … les mer
 • Fatland Ølen
  I dag består Fatland av over 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren. Fatland Ølen AS er anlegget med størst og mest allsidig aktivitet i Fatland. Dette anlegget har den sterkeste veksten i konsernet. Det er en målrettet satsing for å øke foredlingen av kjøtt og salget til dagligvarekunder … les mer