Elektriker

Vi kan hjelpe deg med alt som har med elektriske installasjoner å gjøre. Helgevold er den største elektroentreprenøren på Haugalandet. Vi har over 160 medarbeidere med spisskompetanse innenfor alle grener av vårt fagfelt.

 

Energirådgivning

Energiforbruket i norske bygg og boliger skal ned. Det er politisk opplest og vedtatt. Med dagens varmeløsninger kan du redusere energiforbruket til et minimum.

Solceller

Helgevold satser på grønn teknologi og er blant de fremste på Haugalandet når det gjelder solceller. Solceller og solcellepanel til strømproduksjon er et tema som vokser for hvert år. Ved å montere solceller kan du redusere strømutgiftene og samtidig spare miljøet. 

Automasjon

Automasjonsavdelingen i Helgevold ble etablert for 30 år siden, og består i dag av et team med 14 dyktige ansatte som jobber med automasjon på fulltid. Vi er blant de største på automasjon i regionen vår, og leverer alt innen byggautomasjon, industri automasjon, fiskeoppdrett og vann & avløp.

SD-anlegg

Helgevold leverer automatikk og styringssystemer som knytter sammen alle de tekniske installasjonene slik at de virker som en enhet. Varme og ventilasjon, så klart – men også kjøleanlegg, belysning, energiproduksjonssystemer og så videre.

Høyspent

Vi har vår egen høyspentavdeling. Dette er en viktig del av vår satsing innen industrinæringen.

Alarm og adgangskontroll

Helgevold leverer komplette alarmsystemer som kan knyttes opp mot alarmsentraler med utrykning eller gjennom lokal varsling over mobiltelefonen. I utgangspunktet er det opp til deg hvor avansert du vil ha det. Vi har sentral godkjenning når det gjelder prosjektering, utførelse og kontroll av alle typer sikkerhetsinstallasjoner. Dessuten er vi Safe4 Security partner og FG-sertifiserte.

Internkontroll

Som byggeier er du underlagt den såkalte internkontrollforskriften. Det innebærer at du må ha et system som dokumenterer og ivareta vedlikeholdet av eiendommen.

Brann og nødlys

Et velfungerende brannalarmanlegg er med på å redde liv. Helgevold har fagfolk som installerer brannalarmer i alt fra små til store bygg, og sørger selvfølgelig for at alt virker når det skal

Fiber og nett

Helgevold tilbyr komplette løsninger innen moderne telekommunikasjon for bolig, næring, landbruk, industri og offentlig sektor. Ditt behov er vår utfordring! Vi har lang erfaring med å skreddersy brukervennlige, driftssikre og økonomiske løsninger tilpasset kundenes krav og spesifikasjoner.

Lyd og bilde

Vi leverer førsteklasses AV-løsninger som både er fremtidsrettet og funksjonelle for deg og din bedrift. Vi har egne fagfolk som brenner for faget, og som designer og planlegger funksjonalitet etter dine krav og ønsker.

Prosjektering

Bygget skal være godt å bruke. Det er vår oppgave. Arkitektur og design er viktig, derom hersker det liten tvil. Poenget er at det fungerer i hverdagen, at det er et godt sted å være. Da er det også flere andre faktorer som spiller en vesentlig rolle.

BRAID

 BRAID er en felles skybasert plattform for alle automasjonssystemer, og er en sikker integrasjon av tredjeparts skytjenester som du har tilgang til via hvilken som helst nettleser. Med BRAID integrert får du full oversikt over alle din anlegg og utstyr.