Nyetablert høyspentavdeling

Vi er stolte av å meddele at vi nå har etablert vår egen høyspentavdeling. Dette er en viktig del av vår satsing innen industrinæringen. Med energimontører og avdelingsleder for høyspent med på laget, gleder vi oss veldig til å ta fatt på spennende oppdrag framover.

Sammen med vår egen automasjonsavdeling vil dette gjøre Helgevold til en sterk leverandør i markedet. Våre ingeniører og teknikere leverer skreddersydde løsninger som tilpasses dine behov og prosjektkrav. Vi skal hjelpe våre kunder mot en bærekraftig framtid.

Spesialtilpasset kursing rettet mot vindkraft

Vindkraft er en av de raskest voksende og mest bærekraftige energikildene i verden i dag. Vi har nylig deltatt i et spesialtilpasset kurs for høyspenningsanlegg relatert til vindturbinparker for både offshore og onshore vindkraft. Denne opplæringen har styrket vår kunnskap og kompetanse, og gjør oss bedre rustet til å bidra til utviklingen av fornybar energi.

Kurset var rettet mot å gi oss en grundig forståelse av høyspenningsanlegg i vindkraftsystemer. Det innebærer opplæring i planlegging, installasjon, drift og vedlikehold av elektriske komponenter og nettverk i vindturbiner og vindparker. I tillegg til sikkerhetsaspekter og beste praksis for håndtering av høyspenningssytemer i denne sammenheng.