Fiber og nett

Helgevold Gruppen tilbyr komplette løsninger innen moderne telekommunikasjon for bolig, næring, landbruk, industri og offentlig sektor.

Fremtiden er trådløs

Helgevold Gruppen tilbyr komplette løsninger innen moderne telekommunikasjon for bolig, næring, landbruk, industri og offentlig sektor.

Ditt behov er vår utfordring! Vi har lang erfaring med å skreddersy brukervennlige, driftssikre og økonomiske løsninger tilpasset kundenes krav og spesifikasjoner. Våre folk er alltid oppdaterte på alle de siste nyvinningene, på produkter såvel som teknologi. I samarbeid med anerkjente leverandører, tilbyr vi noen av de mest moderne teletekniske løsningene som finnes på markedet i dag. Blant annet har vi spesialkompetanse på den nye standarden MESH. Helgevold er også stor leverandør av fibernettløsninger til større sameier, borettslag og hoteller. Det er bare å kontakte oss for pristilbud.

Spredenett

Spredenett er den passive delen av av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger, patchepaneler og så videre. Det er det som sørger for at alt det du har av data og elektroniske enheter kan snakke sammen, også i trådløs forstand. På jobb skal det helst fungere lynkjapt. Vi har bred kompetanse på slike løsninger, som regel med fiberoptiske kabler som utgangspunkt.

Kontaktperson


Kristian Pedersen
Arbeidsleder/telemontør
Mobil: 948 45 338
kristian.pedersen@helgevold.com

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud