Fremtiden er trådløs

Helgevold Gruppen tilbyr komplette løsninger innen moderne telekommunikasjon for bolig, næring, landbruk, industri og offentlig sektor.

Ditt behov er vår utfordring! Vi har lang erfaring med å skreddersy brukervennlige, driftssikre og økonomiske løsninger tilpasset kundenes krav og spesifikasjoner. Våre folk er alltid oppdaterte på alle de siste nyvinningene, på produkter såvel som teknologi. I samarbeid med anerkjente leverandører, tilbyr vi noen av de mest moderne teletekniske løsningene som finnes på markedet i dag. Blant annet har vi spesialkompetanse på den nye standarden MESH. Helgevold er også stor leverandør av fibernettløsninger til større sameier, borettslag og hoteller. Det er bare å kontakte oss for pristilbud.

Spredenett

Spredenett er den passive delen av av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger, patchepaneler og så videre. Det er det som sørger for at alt det du har av data og elektroniske enheter kan snakke sammen, også i trådløs forstand. På jobb skal det helst fungere lynkjapt. Vi har bred kompetanse på slike løsninger, som regel med fiberoptiske kabler som utgangspunkt.