Solceller

Helgevold Gruppen satser på grønn teknologi og er blant de fremste på Haugalandet når det gjelder solceller. Solceller og solcellepanel til strømproduksjon er et tema som vokser for hvert år. Ved å montere solceller kan du redusere strømutgiftene og samtidig spare miljøet. Om du ønsker å bidra til en grønnere hverdag er solceller et godt valg for deg og din bedrift.

Vi har mye erfaring innen solceller i landbruk og næring. Vi kan tilby deg gode løsninger, god service og kvalitetsprodukter.

Vi har et samarbeid med Klar Energy AS som er leverandør av solcelleløsninger/solcellepanel.

Landbruk

Som gårdbruker og entreprenør er det viktig å lage et godt grunnlag for den fremtidige gårdsdriften din. Ved å montere solcellepanel blir du beskyttet mot svingende strømpriser og gjør gården din klar for fremtiden.

SolarWatt sine glass-glass solcellepaneler er utviklet for å takle både det norske været og det barske driftsmiljøet i landbruket. De er testet for høy vind- og snølast, aggressive gasser, inkludert ammoniakk, sur nedbør og salttåke.

Solcellepanelene er av høy kvalitet og derfor har de hele 30 års garanti på både produkt og produksjon (ytelse). De er konstruert for å opprettholde en strømproduksjon på 87% av sin originale effekt etter 30 år.

Send inn din henvendelse

Solcellepanel i glass glass fra SOLARWATT

Les om alle fordelene med SOLARWATT solcellepanel i glass glass.

les mer

Solceller for landbruk

Å benytte solcelleanlegg i landbruket har blitt mer populært med årene, og det viser seg å være svært gunstig for landbrukskunder å produsere egen energi og spare penger. Store, tilgjengelige takflater som man i utgangspunktet ikke bruker til noe – hvorfor ikke gjøre det om til et kraftverk?

les mer

5 gode grunner til å montere solcelleanlegg nå

Hvorfor bør du investere i et solcelleanlegg akkurat nå?

les mer

Kjøp solcelleanlegg - få lavere rente på boliglånet

Kjøper du solceller fra Helgevold Gruppen, kan du bli kvalifisert for grønt boliglån hos Haugesund Sparebank, med inntil 0,25% lavere rente på hele boliglånet ditt.

les mer

Enova støtte

ENOVA støtte til energibesparende tiltak

les mer