Enova støtte

ENOVA støtte til energibesparende tiltak

Hvilke tiltak kan du få støtte til?
Dersom du går med en tanke om å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt, finnes det flere tiltak du kan gjøre for å bli kvalifisert til å få Enova-støtte.
Enova tilbyr støtte til blant annet energirådgivning, fjerning av oljefyr/oljetank, installering av luft-til-vann varmepumpe, balansert ventilasjon, vannbåren varme, solceller og varmestyringssystem/smarthus.

Vi hjelper deg med tiltak som blant annet installering av solceller og varmestyringssystem som gjør at du kan benytte energi etter ditt levemønster og behov.

Varmestyringssystem (utgår 1. juni)
Et varmestyringssystem gjør at du enkelt kan styre energibruken til hjemmet ditt. Vi monterer opp automatisk varmestyring slik at du får en komfortabel temperatur når du er hjemme, senker temperaturen når du er borte eller ligger og sover. Du får også mulighet til å styre varmen og lyset i huset ditt direkte fra telefonen din, uavhengig av hvor du er i verden.

Et varmestyringssystem gir deg full oversikt over hvor du bruker energi, når du bruker energi, og gir deg en rekke muligheter til å spare energi. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang med prosessen om å gjøre hjemmet ditt litt mer energieffektivt og miljøvennlig.

Enova gir deg opptil 4000 kr i støtte for dette tiltaket.

El-produksjon og solceller
Dersom du ønsker å ta steget enda litt videre for å spare miljøet kan du produsere din egen strøm.
Solceller er et godt alternativ for deg som ønsker å dekke noe av behovet ditt for strøm. Skulle du produsere mer strøm enn du bruker kan du selge dette tilbake til nettselskapet og bli en plusskunde, eller installere batteribank og lagre strømmen til tider hvor du bruker mer strøm enn du klarer å produsere.

Du kan få opptil 28.750 kr i støtte for produksjon av egen elektrisitet av Enova.

Off-grid hytter
Vi har også erfaring med å installere solceller på fritidsboliger og hytter som ønsker å være selvforsynt med strøm. «Off-grid»-hytter som tidligere ikke har hatt tilgang til strøm gjennom kraftlagene har nå mulighet til å få strøm på hytta. Mulighetene som da åpner seg er mange, pumpesystem for innlagt vann, elektrisk forbrenningstoalett, lyskilder, internett og alt av fasiliteter til et moderne hytteliv.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om solceller, og hva vi har gjort for andre kunder.