Vi får hele bygget til å snakke sammen

Helgevold leverer automatikk og styringssystemer som knytter sammen alle de tekniske installasjonene slik at de virker som en enhet. Varme og ventilasjon, så klart – men også kjøleanlegg, belysning, energiproduksjonssystemer og så videre.

Vi har utviklet egne systemer – tilpasset din arbeidshverdag og som kan møte ny teknologi, som for eksempel IoT (Internet of Things). Vi har og kanskje Norges beste system for å følge opp bygg. Vårt web-baserte SD anlegg kan styres på mobil, nettbrett og eller laptoppen din og kan åpnes gjennom hvilken som helst nettleser. Det gjør at du kan ha full kontroll på bygget ditt hvor hen du måtte være; på reise, hjemme, i bilen osv. Dette er det perfekte verktøyet til vaktmestere som farter rundt fra bygg til bygg. Man er ikke lenger låst til kontoret og den stasjonære pc’en for å følge opp bygg, og kan bruke tiden mer effektivt der det trengs.

Energioppfølgingssystem

Energioppfølgingssystemet vårt (EOS) gjør at du som kunde har full kontroll på energiforbruket til bygget ditt. Det unike med vårt system er at dette er integrert i vår nettbaserte løsning for å drifte bygg. Alt skjer på nett, også oppfølging av bygg og energiforbruket. Dette er fremtiden – og vi er i front når det gjelder BEMS (Building and Energy Management Systems).

SD-anlegg kaller for Sentral Driftskontroll-systemer (SD-anlegg eller BMS system). Den største fordelen med slike anlegg er at energiressursene forvaltes riktig og optimalt, samtidig som inneklimaet ivaretas. Det blir rett og slett et bedre bygg å være i, for å si det sånn. Vi har den nyeste teknologien på området og er noen råskinn på både prosjektering og installasjon.