Alarm og adgangskontroll

Helgevold Elektro leverer komplette alarmsystemer som kan knyttes opp mot alarmsentraler med utrykning eller gjennom lokal varsling over mobiltelefonen. I utgangspunktet er det opp til deg hvor avansert du vil ha det. Vi har sentral godkjenning når det gjelder prosjektering, utførelse og kontroll av alle typer sikkerhetsinstallasjoner. Dessuten er vi Safe4 Security partner og FG-sertifiserte. Kompetansen er komplett. La oss legge til at det vi som har serviceavtalen på samtlige bomstasjoner i vår region. Så vet du det.

Sertifisert leverandør av tåkealarmer

Vi er en av de få virksomhetene som er sertifiserte til å levere tåkealarmer. Og tåkealarmen, den har vist seg å være et særdeles effektivt våpen mot innbruddstyver i butikker og lignende. Enkelt forklart innebærer det at lokalet blir fylt med tett tåke i løpet av fem sekund. Uventet og smart, med andre ord. Finner de veien ut igjen, er de heldige.

Adgangskontroller

Vi leverer de fleste typer adgangskontroller til bruk på flyplasser, sykehus, terminaler, industribygg og hoteller. Systemene er automatiserte og synkronisert med dører, porter, heiser, bommer, sluser eller andre anordninger. For aksess brukes det vanligvis adgangskort og PIN-kode.