Oppdag hvordan BRAID integrerer sømløst med moderne teknologi og gir deg kraften av sanntidsdata og analyser. Avdekk potensiale for å maksimere leietakerens tilfredshet, effektivisere driften og til slutt lede eiendommene dine mot en mer effektiv og bærekraftig fremtid.

BRAID er et enestående OEM-merke som utnytter de formidable mulighetene til FIN Framework. FIN Framework er en allsidig programvareplattform med omfattende applikasjonssuiter som sømløst integrerer, administrerer, analyserer, visualiserer og etablerer forbindelser. Dens kraftige egenskaper kan integreres av OEM-er i et bredt spekter av produkter og tjenester, noe som gjør det til den perfekte grunnmuren for BRAID for å levere skreddersydde løsninger tilpasset dine spesifikke behov.

Oppdag kraften til FIN Framework. FIN Frameworks allsidige applikasjons suiter integrerer sømløst, styrer, administrerer, analyserer, visualiserer og etablerer forbindelser, slik at BRAID kan skape nyskapende produkter og tjenester.

 • Interoperabilitet og åpne Standarder

  BRAID er designet med interoperabilitet i tankene, slik at ulike enheter og systemer kan kommunisere sømløst med hverandre. Åpne standarder sikrer at den kan integreres med et bredt spekter av teknologier.

 • IoT-integrasjon

  BRAID utnytter kraften til IoT-teknologi, slik at systemet kan samle inn og analysere data fra ulike bygningskomponenter. Denne datadrevne tilnærmingen sikrer smartere beslutningstaking og proaktive svar.

 • Datadrevet beslutningstaking

  BRAID gir deg sanntidsdata og analyser for å ta informerte beslutninger. Dette gir deg muligheten til å proaktivt håndtere problemer, optimalt fordele ressurser og forbedre den generelle ytelsen til eiendommene dine.

 • Energieffektivitet og Bærekraft

  BRAID er dedikert til energieffektivitet og bærekraft, og hjelper bygninger med å redusere energiforbruket og senke driftskostnadene.

 • Brukersentrert kontroll

  BRAID gir bygningens beboere personlig kontroll over sitt umiddelbare miljø, og forbedrer deres opplevelse.

 • Sikkerhet og Cybersikkerhet

  Sikkerhet er høyeste prioritet for BRAID, med robuste tiltak for å beskytte mot cybertrusler og fysiske brudd.

Fordeler med BRAID

ENKELT Å INTEGRERE

BRAID er en åpen integrasjonsplattform som støtter flere protokoller, inkludert BACnet, Modbus, KNX, OPC-UA og MQTT, med ulike konfigurasjonsveivisere for å forenkle normaliseringen og merkingen av data fra ulike kilder.

STYR

BRAID har en brukervennlig logikkbygger som muliggjør opprettelse av logikk for primærutstyrskontroll så vel som på systemnivå. Dette brukes også til å opprette smarte alarmer og feildeteksjonsdiagnostikk (FDD) rutiner.

ADMINISTRER

BRAID har en omfattende applikasjonssuite for drift og overvåking av alle typer nettverksenheter og systemer for et bredt spekter av bruksområder, fra små og enkle til svært store og komplekse.

ANALYSER DATA

BRAID bruker en optimalisert tidsserie database for å gjøre det raskt og enkelt å behandle store mengder data. FIN støtter naturlig Haystack-merkest standard for effektivt å finne og administrere data. Sammen med innebygde applikasjoner gir FIN verktøy for å analysere bygnings- og utstyrsytelse.

VISUALISER

BRAID inkluderer apper som gjør det enkelt å lage tilpassede instrumentbord og bygnings- og utstyrsgrafikk, med svært intuitiv navigasjon som fungerer responsivt på mobile enheter. Det finnes også apper for å generere tilpassede rapporter, for eksempel for fakturering av leietakere og dokumenthåndtering.

KOBLE SAMMEN

BRAID gir sikker edge administrasjon via Edge2Cloud-appen og webportal, som bruker AWS for å tilby enkelt oppsett, fullt kryptert fjerntilgang uten behov for VPN. Edge2Cloud muliggjør også sikker integrasjon med skyapplikasjoner fra tredjepart.

 • Eiendomsforvaltere
 • Eiendomseiere
 • Systemintegratorer
 • Sanntids Overvåkning og Kontroll

  BRAID’s sanntids overvåkningsfunksjoner gir øyeblikkelig innsikt i statusen til bygningssystemene, slik at eiendomsforvaltere raskt kan svare på vedlikeholdsproblemer og energiineffektiviteter.

 • Datadrevet Beslutningstaking

  BRAID’s dataanalyse- og rapporteringsfunksjoner hjelper eiendomsforvaltere med å ta datadrevne beslutninger, muliggjør proaktiv styring og forbedrer den generelle driftseffektiviteten.

 • Integrasjonsmuligheter

  BRAID’s integrasjon med eksterne tjenester gjennom API-er forenkler den sømløse inkorporeringen av tredjepartsløsninger i bygningsforvaltningsstrategier.

 • Kostnadsbesparelser

  Å utnytte BRAID’s evner for energiovervåking og kontroll basert på energipriser gjør det mulig for eiendomsforvaltere å redusere løpende kostnader.

 • Forutsigende Vedlikehold

  BRAID’s dataanalyse muliggjør forutsigende vedlikehold, noe som reduserer nedetid og vedlikeholdskostnader.

 • Porteføljestyring

  BRAID gjør det mulig for eiendomseiere å sentralisere styringen av alle eiendommene sine, og gir en omfattende oversikt over deres status og ytelse.

 • Økt Eiendomsverdi

  BRAID sitt fokus på energieffektivitet og bærekraft påvirker direkte eiendomsverdien. Lavere energiutgifter og reduserte vedlikeholdskostnader resulterer i høyere eiendomsverdi og økt avkastning på investeringen.

 • Datadrevet Beslutningstaking

  BRAID gir eiendomseiere sanntidsdata og analyser, slik at de kan ta informerte beslutninger og forbedre eiendomsytelsen.

 • Integrasjon med Tredjepartstjenester

  BRAID sin evne til å sende data via API-er til eksterne tjenester gir sømløs integrasjon med ulike eiendomsforvaltnings- og vedlikeholdsløsninger, og skaper et enhetlig økosystem for eiendomsdrift.

 • Økt Inntektspotensial

  Å utnytte BRAID sin kapasitet for energioptimalisering og kontroll basert på energipriser gjør at eiendomseiere kan maksimere inntektene.

 • Kraftig Integrering

  Støtte for standard åpne protokoller, inkludert BACnet, Modbus, KNX og OPC-UA, samt SQL, REST og MQTT

 • Høy Produktivitet

  Veivisere gjennom appene akselererer konfigurasjonen, mens merking muliggjør automatisering av ellers manuelle oppgaver, for å redusere ingeniørtiden med 50% sammenlignet med andre byggstyringssystemer på markedet

 • Haystack Merking

  Bygget på den nyeste Haystack 4 åpne merkestandarden, som muliggjør bedre dataabstraksjon og analyse

 • Maler

  Bruk av maler forenkler enhetsoppdagelsesprosessen ved å importere grafikk, programmer og dokumentasjon med ett klikk

 • Avansert Grafikk og Dashbord

  En dedikert dashboard-app forenkler opprettelsen av tilpassede dynamiske dashboards, som kan integreres med 2D- og 3D-utstyrsgrafikk, tabeller, vær og kart

Implementering av BRAID

KONTROLLER

Vær vert på applikasjonsspesifikk eller globalt kontrollernivå, som gir styring, god data håndtering og et webbasert grensesnitt for konfigurasjon og bruk.

GATEWAY

Kjør gjennom en gateway, som integrerer flere datakilder, kobler seg til IT-infrastrukturen og skyapplikasjoner gjennom Haystack og webtjenester.

HMI

Bruk HMI gjennom sitt intuitive touch-vennlige brukergrensesnitt, som også gir enhetsintegrasjon og god data håndtering.

SERVER

Kjør på Linux, Windows og MacOSX for å tilby tilsyns- og kontrollfunksjoner, inkludert nettstedsgrafikk, dashboards, alarmer, tidsplaner, rapporter og dokumenthåndtering.

Åpen kommunikasjon

BRAID får enheter til å fungere sømløst sammen. I den travle automatiseringsverdenen, der evnen til å koble sammen og kontrollere ulike enheter på en enkel måte er essensielt. BRAID forenkler den komplekse oppgaven med å sikre at enhetene dine kan kommunisere effektivt. I dagens datadrevne landskap sørger BRAID sin dedikasjon til å få enhetene dine til å «snakke» med hverandre for at du enkelt kan få tilgang til verdifulle innsikter og ta informerte beslutninger.

bacnet

BRAID behersker BACnet, støtter BACnet-profilen, B-OWS (Operator Workstation). Dette betyr at BRAID er fullt utrustet for å håndtere avanserte BACnet-systemer og gir et omfattende og brukervennlig grensesnitt for effektiv styring, overvåking og samhandling med bygningsautomatiseringsenheter. Videre er det viktig å merke seg at BRAID er BTL-sertifisert, noe som sikrer overholdelse av bransjestandarder og høyeste ytelsesnivå.

KNX

For KNX-entusiaster tilbyr BRAID en sømløs løsning. Prosjektene dine opprettet i ETS (Engineering Tool Software)-programmet kan enkelt importeres til BRAID, slik at alle prosjektpunkter, konfigurasjoner og innstillinger sømløst overføres til BRAIDs økosystem. Dessuten støtter BRAID direkte integrasjon av KNX over IP uten behov for noen oppstrømsomformere. Denne integrasjonen sikrer at bygningsstyringen basert på KNX er både effektiv og enkel, og tilbyr enkelhet og bekvemmelighet på sitt beste.

BRAID fortsetter å støtte et bredt spekter av kommunikasjonsprotokoller og dataformater, noe som gjør det til en allsidig og tilpasningsdyktig løsning for dine behov innen bygningsstyring.

Tekniske spesifikasjoner

BRAID kan kjøres på:

macOS
Windows
Linux
Amazon web services
Google cloud services

BRAID’s minste tekniske krav:

BRAID er kompatibel med:

Raspberry Pi
edge F200

BRAID Edge2Cloud

Edge2Cloud er en funksjon som gjør det mulig for BRAID-brukere å enkelt få tilgang til bygningsdata, i tillegg tjeneste- og oppgradering av FIN-baserte bygnings-, utstyr- og IoT-systemer eksternt og sikkert. Frem til nå har dette krevd IT-støtte, inkludert bruk av en VPN-tilkobling, eller behovet for å besøke stedet, noe som tar opp verdifull tid og ressurser.

Vi har levert BRAID til

Vindfjord kommune
Etne kommune
Rogaland fylkeskommune
Tysvær kommune
Karmsund VGS videregående skole
Kristen VGS videregående skole Haugalandet
Karmsund Havn
Haugaland Interkommunale Miljøverk
åkra sjømat
Bo Andren

Snakk med en av våre eksperter