Smarthus

Smarthus er fremtidens måte å tenke komfort og energiforbruk på.

Smarthus er et samlebegrep for hus som er mer eller mindre automatiserte. Sagt på en annen måte betyr det at alle husets funksjoner er knyttet opp mot et styringssystem som regulerer alt i fra varme og ventilasjon, til lys og sikkerhetssystemer. Legg til internett og TV, lydanlegg, solavskjerming, varmepumper, kjøleskap, automatisk vanning av plantene, låsing av vinduer og dører, så skjønner du fort hvilke muligheter som åpner seg.

Når du først har installert et slikt system, er det ingen grenser for hva du kan koble til av hendige funksjoner. I all sin enkelhet betjenes systemet med noen brytere på veggen, trådløst fra laptop eller via mobiltelefonen. Hele poenget er å redusere det totale energiforbruket, bedre komforten, heve sikkerhetsnivået og gjøre hverdagen litt enklere. Det blir stadig rimeligere å få seg det vi kaller smarthus. Vår tilnærming er å kunne tilby systemet til den samme prisen av det du må betale for en konvensjonell løsning. Akkurat det er vi ikke helt i mål med ennå, men vi nærmer oss fort.

Helgevold er leverandør av både KNX, Next og X-comfort. Det er de største systemene i Europa vi snakker om. Hva du velger å gå for er det behovene dine som bestemmer.

Denne teknologien er også et funn for eldre som ønsker å bo lenger hjemme. Da snakker vi om velferdsteknologi som kan bygges ut med alt tenkelig utstyr etterhvert som behovene melder seg. Og den er like lett å installere i eldre boliger som i nye.

Vil du vite mer om hvordan smarthusteknologien kan tilpasses ditt behov og din bolig, er det bare å ta kontakt.

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Eller send oss en hendvendelse her

send en hendvendelse
Del saken på facebook

Moderne fritidsbolig i Skånevik

Denne moderne hytta/ fritidsboligen i Skånevik ble ført opp i slutten av 2016. Dette er en moderne hytte med alle fasiliteter og komforten man måtte ønske seg for å koble av og nyte hyttetilværelsen. Helgevold Gruppen har installert alt av elektro, samt fjernstyring av varme.

 

les mer

Moderne enebolig med særpreg i Etne

Denne moderne eneboligen i Bjørgjo i Etne ble oppført i 2016. Dette er et svært moderne og spennende hus, med mange tekniske finesser på elektrosiden. Boligen har Smarthus som styrer varme, lys, dører, solskjerming, stikkontakter og lyd gjennom en app.

les mer

MESH. Et utvidet trådløst nettverk

MESH er den nye stadarden for trådløse nettverk. Ved hjelp av små baser(noder) plassert rundt om i huset, Får du det samme lynraske signalet uansett hvilket rom du matte befinne deg i. Systemet får alle enheter til å snakke sammen og er utvilsomt et av de de nettverksløsningene som gir deg flest muligheter.

les mer