Møt Rolf-Arne Fagermo

Rolf-Arne er vår AV-ingeniør og jobber ved vår avdeling i Haugesund på Stølsmyr.

Rolf-Arne er opprinnelig elektriker, og har tidligere jobbet både på service og med større prosjekter. Han har erfaring med installasjoner på alt fra nybygg, kontorbygg, radio og TV. Lærlingperioden startet i et firma som den gangen hadde ansvaret for ombyggingen av TV2 huset i Oslo i starten på 2000-tallet. Det var her interessen for kameraer, signalbehandling, styringssystemer ol. virkelig vokste frem. Etter hvert ble faget med audiovisuelle løsninger som lyd, lys og bilde fulltidsjobben, og siden den gang har han opparbeidet seg erfaring med blant annet møteromsinstallasjoner, scenebelysning, lyd for hjemmekino og konsert, samt kultur- og menighetssaler. Rolf-Arne har også erfaring fra installasjon og live-arrangementer.

Som AV-ingeniør jobber Rolf-Arne med audiovisuelle løsninger både innen privat- og bedriftsmarkedet. Vi jobber tett på med våre leverandører for å stadig være oppdatert på de nye og beste produktene og løsningene i markedet, slik at vi skal kunne gi den beste veiledningen for kundene våre.

Vi jobber med leverandører både i Norge og Europa, og vi ønsker å levere produkter og løsninger med god kvalitet til en fornuftig pris. Slik kan vi tilby kundene våre et produkt som skal kunne stå godt for fremtiden. En god løsning for lyd og bilde hos din bedrift vil være svært tidsbesparende både for deg og dine ansatte.

Rolf-Arne har snart passert 6 måneder i Helgevold, og har allerede en svært travel arbeidshverdag med kunder som ønsker gode audiovisuelle løsninger.

– Helgevold satser på moderne AV-løsninger, og er en nytenkende bedrift som våger å gripe de mulighetene som dukker opp, forteller Rolf-Arne.

Hvorfor velge Helgevold som din AV-partner?

– Vi har fagfolk innen elektro, automatikk, data og AV under samme tak. Du som kunde vil derfor forholde deg til kun en leverandør, som vil gjøre prosessen enklere både for deg og oss. Du trenger dermed ikke administrere et AV firma som tar lyd/bilde, en for å koble strøm, og en tredje part som skal integrere alt i byggets eksisterende system. Ønsker du deg et moderne møterom eller en oppgradering av kultursalen? Snakk med oss, så fikser vi et ferdig produkt til deg!