Møt Marius Eide

– Som telemontør får jeg være mye ute i naturen og jobbe ute både på de fineste sommerdagene og flotteste vinterdagene, forteller Marius som jobber på vår avdeling i Haugesund.

Marius har fagbrev som telekommunikasjonsmontør og har jobbet i Helgevold siden juni 2019. Han har jobbet mye med installasjon av Altibox i private hjem, og kabel-TV (GET). Han har også litt erfaring innen brann og tele.

– Arbeidsdagen går på kryss og tvers opp og ned, alt fra planlegging av jobber med kunder, sjekke og godkjenne stolper som vi klatrer i for å henge opp kabler, trekke kabler, koble kabler og montering av utstyr, forteller Marius.

Det som skiller seg ut med jobben til Marius er at han klatrer i stolper, der han alltid må ha med seg en kollega. De fleste kablene han jobber med er mer ømfintlige enn sterkstrøm-kabler, og må derfor behandles på en mer forsiktig måte.

– Som telemontør får jeg være mye ute i naturen og jobbe ute både på de fineste sommerdagene og flotteste vinterdagene. Høst kan være litt tungt, men da blir de fine dagene bare enda bedre å se fram til. Kjekke og dyktige kollegaer gjør også at det er ekstra kjekt å jobbe her!

Marius er bosatt på Førre i Tysvær sammen med hunden sin. Han tilbringer ellers dagene ved å være sosial med venner og familie, og setter pris på en god treningsøkt.

Vi er glade for å ha Marius med oss på laget!