Møt Arve Vågen

Arve Vågen fra Etne er vår avdelingsleder på lokasjonene i Etne og Skånevik.

Sammen med fem andre, ble Arve ansatt i Helgevold når Energikomfort ble en del av Helgevold i høst. Arbeidsdagen består mye av oppfølging både internt og eksternt, tilbudsjobbing, planlegging/tilrettelegging, prosjektering og saksbehandling.

Arve sitter på god og viktig erfaring innen servicemarkedet på elektro, bolig, industri/næring, skipsinstallasjon og varmepumper. Han har også fullført teknisk fagskole og ingeniørutdanning innen elkraft, i tillegg til å ha papirene på Installatør Gr. L.

Energikomfort ble etablert i 2010 i bygda Skånevik, og har levert både varmepumper og elektroinstallasjon. Vi er glade for å få en kunnskapsrik gjeng med oss på laget, og Helgevold er med oppkjøpet også blitt leverandør av varmepumper.

Det har gått mye tid til overgangen fra Energikomfort til Helgevold, men det er gøy når ting endelig begynner å lande. Lageret i Skånevik er fullstendig snudd på hodet – i positiv forstand, og omprofilering av både biler og lokaler er godt i gang.

–  Vi opplever det som veldig positivt å bli en del av et større miljø, og jeg vil trekke frem en fantastisk stab og mye kompetanse. Vi har fått en god mottakelse, og det er lett å merke at miljøet er godt. Mange hyggelige kolleger og ordna forhold, forteller Vågen.

Fritiden bruker Arve på familie og venner, og setter pris på en god bok eller film. Hytten på Seljestad blir også hyppig brukt.