Møt Christina Brommeland

Christina har fra tidligere erfaring med prosjekt, både som elektriker og BAS. Hun har hatt fagbrev i snart 7 år, og jobbet 9 år i Teknisk Bureau. Nå har Christina nesten jobbet hos oss i et helt år.

Arbeidsdagene til Christina går ut på å foreta el-kontroll og/eller termografering på boliger, næringsbygg, og på landbrukseiendommer. Oppgavene går ut på å gjennomføre forskjellige målinger, samt tar en visuell kontroll av det elektriske utstyret for å avdekke feil.

– Jeg har også et veldig stort arbeidsområde, så jeg kjører veldig mye rundt, og får se mange nye plasser, og møte mange forskjellige folk. Den ene dagen kan jeg være på et fiskeoppdrett på Varaldsøy eller en for-flåte i Nedstrand, den neste dagen er jeg på en gård i Suldal eller et omsorgssenter i Nedre Vats.

Som sikkerhetskontrollør lærer en hele tiden nye ting og må alltid holde seg oppdatert på både nye og gamle forskrifter og normer. Dette trives Christina godt med, og synes det er spennende å avdekke alvorlige feil.

– I Helgevold er det et bra arbeidsmiljø, kjekke kollegaer og fokus på kompetanse. Det er tilrettelagt for at vi kan holde oss oppdatert på faget vårt.

Christina bor sammen med samboeren Olav, og er nestleder i el & it klubben i Tysvær. På fritiden liker hun å løfte vekter, gå tur i fjellet, ta seg en ridetur eller gå på konsert.

Vi er glade for å ha Christina med på laget!