Solceller

Fremst på solceller

Helgevold Gruppen satser på grønn teknologi og er blant de fremste på Haugalandet når det gjelder solceller. Solceller og solcellepanel til strømproduksjon er et tema som vokser for hvert år. Ved å montere solceller kan du redusere strømutgiftene og samtidig spare miljøet. Om du ønsker å bidra til en grønnere hverdag er solceller et godt valg for privatpersoner, bedrifter og landbruk.

Kjøper du solceller fra Helgevold Gruppen kan du også bli kvalifisert for grønt boliglån hos Haugesund Sparebank. Da får du inntil 0,25% lavere rente på hele boliglånet ditt.

Vi har et samarbeid med Klar Energy AS som er leverandør av solcelleløsninger/solcellepanel.

Kontaktperson


Rune Idar Frøyland
Kunderådgiver solceller og batteri
Mobil: 970 35 584
rif@helgevold.com

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 • Ludvig Malvin Mikkelsen
  Sammen med 25 kollegaer bidrar Ludvig Malvin Mikkelsen til vedlikeholdet på Europas største prosessanlegg.

  les mer

 • Alice Byberg Vassbak
  – Mange selskaper går stadig nye veier og finne nye måter å omstille seg på.  Jeg tror vi kommer til å være med på å bidra til omstilling hos mange nye bedrifter i årene som kommer, sier Alice Byberg Vassbakk.

  les mer

 • Jan Magne Dybvik
  Som servicetekniker har Jan Magne Dybvik vært med på igangsettelsen av maskiner og anlegg hos SMV, Hydro Husnes og Hydro Karmøy. Nå har han tatt kompetansen med seg inn i Helgevold Gruppen.

  les mer

 • Stein Magne Lunde
  Stein Magne Lunde har jobbet med elektroprosjektering og automasjon for industrien og byggenæringen siden 2009. Nå tar han all erfaring med seg inn i Helgevold Gruppen.

  les mer