5 gode grunner til å montere solcelleanlegg nå

Hvorfor bør du investere i et solcelleanlegg akkurat nå?

1. Flere banker tilbyr gunstige rentebetingelser
I tillegg til at rentenivået generelt er lavt for tiden, tilbyr flere banker gunstige lån knyttet til etablering av solcelleanlegg. Ordningene varierer fra bank til bank på følgende områder:

  • Om man kan låne som bedrift eller kun som privatperson
  • Om man må være kunde fra før eller ikke
  • Om man må bruke en bestemt leverandør for å installere solcellene eller ikke
  • Om det gjelder privatbolig eller alle boliger
  • Om man får renterabatt eller det første året rentefritt

Kjøper du solceller fra Helgevold Gruppen, kan du bli kvalifisert for grønt boliglån hos Haugesund Sparebank, med inntil 0,25% lavere rente på hele boliglånet ditt.

2. Nivået på støtten fra Enova reduseres 1.juli
Enova kunngjorde i høst at støtten for bl.a. solcelleanlegg vil reduseres fra 1. april 2020. Som et resultat av koronaviruset er tidspunktet for endringen nå utsatt til 1.juli 2020. For å få dagens støttesats må tiltaket med andre ord være gjennomført senest 30. juni 2020. Dette er en gyllen mulighet til å benytte seg av tilbudet før støtten reduseres.

3. Arbeidet foregår ute
Et solcelleanlegg monteres på taket. Det vil si at den største delen av installasjonen foregår ute, noe som minimerer faren for smitte. Det er viktig at både vi og du som kunde følger regler for smittevern. Helgevold har innført en rekke tiltak for å redusere smittefaren, som du kan lese om på våre hjemmesider.

4: Det er viktig å støtte opp om næringslivet
Det er viktig for det lokale næringslivet at folk fortsetter å bruke håndverkertjenester når det er forsvarlig. Et tiltak som å doble Enovastøtten til ENØK-tiltak vil kunne bidra til færre permitteringer og konkurser i elektrobransjen.

5: Solmånedene er rett rundt hjørnet
Et solcelleanlegg produserer mest energi fra mai til august. Hvorfor ikke nyte solen i denne perioden i form av egenprodusert strøm også?

Hentet fra Nelfo.no

Send forespørsel