Kommunene fortjener bygg de kan være stolte av

Bærekraftige og økonomiske

Vi har vært med å bygge både kommunehus, skoler, barnehager, brannstasjoner og kraftverk. Og vi har vært med på rehabiliteringer og modernisering. Alle forskjellig tilpasset etter behov. Ny teknologi har åpnet for et vell av nye muligheter. Vi snakker om bygg det er godt å komme til, godt å være i. At de er blitt mer bærekraftige og økonomiske, er også fordeler vi gjerne snakker om. Det vil uansett vise seg igjen på bunnlinja.

Kontaktpersoner


Espen Steinsland
Teamleder proffmarked
Mobil: 970 35 593
espen.steinsland@helgevold.com


Haugesund/Karmøy
Jakob Grønnestad
Administrerende direktør
Mobil: 970 05 500
jakob.gronnestad@helgevold.com

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Referanser

 • Lys og varme i åtte bygg skal styres fra samme system
  Karmsund videregående skole i Haugesund har ca 1000 elever, 200 ansatte, aktivitet og undervisning både på dag- og kveldstid, på over 21 000 kvadrat i totalt åtte ulike bygg. Det sier seg selv at dette krever en god del ressurser til romstyring; rett luft, temperatur og belysning i hvert rom, i hvert bygg, til enhver tid og til hver sin bruk.

  les mer

 • Kristen VGS
  Det har vært inntil ti helgevoldere involvert i prosjektet, som inkluderer både prosjektleder, ingeniører, montører, teknikere og lærlinger. I dette prosjektet var ansatte fra vår lokasjon i Vindafjord og Haugesund involvert. Vi har levert elektro, telecom, brannalarm, adgangskontroll og automatikk, samt lysstyring på DALI og integrert mot DMX. Vi har også vært ansvarlig for kabling … les mer
 • Skåredalen skole tilbygg
  Utvidelsen av bygget er en forlengelse av klasseromsfløyen mot sør, og gir skolen 4 nye klasserom med grupperom samt garderober /korridor og toalettfasiliteter. Elektroinstallasjonen har omfattet nytt elektrisk anlegg, nytt teknisk rom på loft, lys, brannalarm og nødlys, data og teleuttak, automasjon, utelys, adgangskontroll og innbruddsalarm til det 500 m2 store tilbygget over 2 etasjer.
 • Ølen VGS
  Prosjektet har gått over 20 måneder og vi har hatt opptil 8 personer i arbeid gjennom prosjektet. Jobben har bestått av å oppgradere det elektriske anlegget, nye lysarmaturer, koblingen av varme- og ventilasjonsanlegg, automasjon, brannalarmanlegg og nødlys. I tillegg har vi installert ny miljøstasjon på skolen. Gjennom oppgraderingene har skolen blitt mer energieffektiv når det … les mer