Vil du bli med å skape smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag?

Bransjen vår befinner seg i en spennende utvikling både når det gjelder det grønne skiftet og smarte løsninger for både proff- og privatmarkedet. Etter å ha vunnet flere langsiktige oppdrag, ser vi et stort behov for å styrke vår spisskompetanse videre.

—  Jeg trives veldig godt i Helgevold. Mye av jobben min handler om å kunne planlegge på forhånd. Det er et selvstendig yrke der man må evne å stå på egne bein og tenke selv, sier serviceelektriker Ole Martin Simlenes.

Bli en del av Helgevoldfamilien

Vær med på å forme din egen arbeidshverdag i et trygt og kompetansedyktig arbeidsmiljø.

Helgevold er en ledende totalteknisk el-entreprenør på Haugalandet med over 250 ansatte fordelt på 13 lokasjoner.

Flere generasjoner har valgt å jobbe hos oss i Helgevold. Vår stolthet ligger i våre dyktige fagfolk, og de ansatte som har vært med selskapet i en årrekke.

En fleksibel arbeidsdag

Helgevold opererer i mange forskjellige segmenter og tilbyr variert arbeid og langsiktige oppdrag for våre ansatte. For å sikre en trygg arbeidsplass med mye arbeidsglede, tilrettelegger vi slik at våre ansatte får muligheten til å jobbe med det de trives best med.

Serviceelektriker, Ole Martin Simlenes.
Serviceelektriker, Ole Martin Simlenes.

 – Det beste med jobben er at den er variert. Ingen dager er like, og man får god kontakt med kunder og folk. Det er en veldig givende jobb – spesielt når man ser hvor glad mange blir når vi kommer, sier Simlenes.

Ole Martin startet sin karriere i Helgevold sommeren 2013. Etter å ha bodd og jobbet som elektriker i Stavanger i noen år, overtok Ole Martin besteforeldrenes hus og flyttet til Sandeid. I dag finner du han på Helgevolds avdeling i Vindafjord.

Skaper tillit

En typisk arbeidsdag for Ole Martin starter med en kopp kaffe på kontoret – før han deretter går i gang med planleggingen av dagens ulike gjøremål. De vanlige arbeidsoppgavene innebærer alt fra diverse småjobber i alle typer hytter og hus, til elektroinstallasjon i offentlige bygg og industri.

Ute på oppdrag fungerer Ole Martin som en rådgiver for kunden, og i tillegg til å kontrollere, oppgradere, eller installere nye anlegg, bruker han tiden på å informere kundene sine om det de måtte trenge.

– Helgevold lever opp til verdiene sine, og vi som ansatte skal være flinke til å gi kunden den informasjonen han eller hun trenger om sikkerhetstiltak og løsninger. Det er viktig at vi som elektrikere gjør kunden obs på ting som de kanskje ikke har tenkt over tidligere.

Mer enn en ni til fire jobb

Det legges også stor vekt på det sosiale innad i bedriften. Ole Martin beskriver arbeidsplassen som et sted der alle kjenner alle – uavhengig om det er folkene på kontoret, eller de på lageret han møter.

Vi er en veldig sosial gjeng i alle aldre og kjønn. Selv om vi er store, føles det nesten ut som en familiebedrift. Helgevold er flinke til å tilrettelegge for de behovene du har, og de jobber hele veien for å utvikle sine ansatte.

Hvert år får avdelingene i Helgevold et visst beløp som de kan bruke på turer og aktiviteter, og gjennom velferdsordningen arrangerer vi ulike sosiale sammenkomster for alle avdelingene.

Gjennom turene som arrangeres lærer man å kjenne hverandre veldig godt. Det er veldig gøy, og det får jobben til å føles ut som mer enn bare en vanlig ni til fire jobb.

Som Helgevolder får du

 • En #lokal arbeidsplass som står deg nært.
 • En fleksibel arbeidsplass med mange muligheter internt. Både når det gjelder fagområder, lokasjon og kompetanseheving.
 • Velferdsordning med sosiale sammenkomster.
 • Mulighet for å melde deg inn i reisklubben vår. Vi har allerede skapt gode minner i blant annet Slovenia, Frankrike og Mallorca for å nevne noe.
 • Mulighet til å leie firmahytter og leiligheter på Vågslid og i Malaga.
 • Et trygt og godt arbeidsmiljø med fokus på å gi kunden kvalitet, service og effektive løsninger.

Møt en Helgevolder

 • Ludvig Malvin Mikkelsen
  Sammen med 25 kollegaer bidrar Ludvig Malvin Mikkelsen til vedlikeholdet på Europas største prosessanlegg.

  les mer

 • Alice Byberg Vassbak
  – Mange selskaper går stadig nye veier og finne nye måter å omstille seg på.  Jeg tror vi kommer til å være med på å bidra til omstilling hos mange nye bedrifter i årene som kommer, sier Alice Byberg Vassbakk.

  les mer

 • Jan Magne Dybvik
  Som servicetekniker har Jan Magne Dybvik vært med på igangsettelsen av maskiner og anlegg hos SMV, Hydro Husnes og Hydro Karmøy. Nå har han tatt kompetansen med seg inn i Helgevold Gruppen.

  les mer

Gode karrieremuligheter

Helgevold består av et bredt fagmiljø innen flere fagområder, og vi er alltid på jakt etter flinke fagfolk. Vi har troen på å utvikle våre ansatte, og tilbyr blant annet jevnlig kursing og støtte til videreutdanning.

–  Jeg oppfordrer alle som vil ha en fast og stabil arbeidsplass med kjekke folk til å søke jobb i Helgevold. Elektrikere trengs, ikke bare vanlige elektrikere – men også serviceelektrikere og automatikere. Uten oss hadde nok det meste stoppet opp, avslutter Simlenes.

Ledige stillinger

Ønsker du mer informasjon om karrieremuligheter i Helgevold?

Har du relevant fagbrev og ønsker å være en del av den spennende utviklingen vi ser i bransjen? Da er vi interessert i å prate med deg.


Herborg Helland
HR-leder
Mobil: 928 28 659
herborg.helland@helgevold.com