Visualiser enkelt din KNX-løsning i BRAID

Det skybaserte systemet BRAID kan enkelt brukes til å visualisere din KNX-løsning. Systemet har nemlig en «drag and drop» funksjon hvor man kan overføre ETS-filen (altså ditt KNX-prosjekt) over til BRAID plattformen. Da har du tilgang til KNX-løsningen din via hvilken som helst nettleser.

Visste du at?

  • BRAID har en Edge2Cloud-tjeneste som gjør det mulig å få tilgang fra hvor som helst uten å være bekymret for sikkerhet og opprettelse av VPN tunneler.
  • For å editere BRAID behøver du ikke å installere noe da editering og utvikling foregår i nettleser.
  • BRAID har egen edgecontroller (Siemens F200 edgecontroller) som gjør det mulig for deg å nå anlegget ditt lokalt og eksternt. BRAID kan sammenlignes med løsningen Desigo CC som også er en Siemens-eid løsning.

Tilpasset løsning for store og små bygg

Når vi overførte KNX-løsningen (5000 KNX punkter) til Karmsund Videregående Skole over til BRAID i 2023, resulterte det i store besparelser – spesielt på tiden. Som et resultat av overføringen ble det estimert at prosjektet sparte opptil hundre ingeniørtimer og konverteringer, i tillegg til å styre unna kostbare moduler som ofte gjør KNX-adresser om til modbus adresser.

BRAID fungerer ikke kun for store bygg og prosjekter, men er også høyaktuelt og konkurransedyktig på mindre næringsbygg.

Her kan du lese mer om vår leveranse til Karmsund Videregående Skole.