Det er du som huseier som står ansvarlig for at det elektriske anlegget ditt er i orden. Sørger du for at det blir jevnlig sjekket (hvert 5.år), kan du få en fin liten reduksjon på forsikringspremien. Når det er sagt, så er det betryggende å vite at alt er på stell.

Har du skaffet deg nytt elektrisk utstyr, kanskje elbil-lader i tillegg, bør du kanskje få lagt opp en ny kurs. Overspenning er direkte brannfarlig. Det er også gamle utrangerte sikringsskap med skrusikringer og tilsvarende. Vit da at det er en smal sak å få skiftet det ut med automatsikringer. Det koster ikke all verden heller. Ta kontakt med oss, så tar vi en kontroll.

NETTBUTIKK

  • El-kontroll
    Ser det elektriske anlegget greit ut, og virker det som det skal? Det kan likevel ha feil og mangler som kan føre til stor skade. En elkontroll kan oppdage og forebygge skjulte farer i alle typer næringsbygg.

    les mer

  • Er hjemmet ditt brannsikkert?
    Hva burde du tenke over? Hvor lenge siden er det siden sikringsskapet ble montert? Elektriske anlegg har en begrenset levetid på rundt 25 til 30 år, avhengig av vedlikehold undervegs. Dersom det … les mer