WiFi i hele hjemmet ditt

Nettverk kan være vanskelig. Noen steder fungerer det helt fint, andre steder ikke. Ingen hus er like. Noen hus er gamle, noen splitter nye. Noen har betongvegger, andre gips og treverk. Vi oppdager hele veien nye utfordringer knyttet til WiFi.

Hver dag er vi ute hos kunder som har sine unike hus, med sine unike ting som kan forstyrre WiFi signalet der du bor. Som for eksempel mikrobølgeovnen din, eller naboens WiFi-nettverk for den saks skyld. Fordelen vår er at vi i tillegg til å ha lang erfaring med nett, også er mange ansatte som hver dag møter på nye utfordringer.

Erfaringsutveksling som kommer kunden til gode

Vår erfaringsutveksling kommer deg som kunde til gode. For oss er det utrolig viktig å være en god rådgiver. Vi står på for å gi deg trygghet, gode og kvalitetssikre løsninger som varer. Derfor tenker vi også på ditt behov de neste 10 årene. Ingen vet helt hvordan fremtidens WiFi behov er, for utviklingen går utrolig fort. Tingenes internett  (IoT) stormer fremover og snart skal alt kommunisere sammen. Men jo flere ting som prater, jo mer støy blir det, og jo vanskeligere blir det å få til den gode samtalen. Vi kan ikke spå fremtiden men vi henger med i utviklingen slik at du slipper.

Tester, kommer med gode råd og installerer 

Vi kommer hjem til deg med proffutstyr for å teste og avdekke steder med dårlig signal, og kommer med løsninger for å gi deg en god sømløs WiFi-opplevelse i hjemmet ditt. MESH kan i enkelte tilfeller være løsningen dersom du sliter med dårlig internettforbindelse i kjeller, loft eller andre steder.

En annen ting vi er opptatt av er å lage til et bra og oversiktlig system for kabler og nettverk. Det skal være ryddig, pent og være lett for deg og andre fagpersoner å finne ut av.