Moderne enebolig med særpreg i Etne

Denne moderne eneboligen i Bjørgjo i Etne ble oppført i 2016. Dette er et svært moderne og spennende hus, med mange tekniske finesser på elektrosiden. Boligen har Smarthus som styrer varme, lys, dører, solskjerming, stikkontakter og lyd gjennom en app.

Vi tilbringer mye tid ute på verandaen, terrassen eller i hagen vår, og da kan det være fint med stemningsfull utebelysning – som gjør uteområdet til et enda litt bedre sted å være.

Utebelysningen – en del av interiøret

Vi ser at flere av våre kunder prioriterer utebelysningen som en del av interiøret, og er mer av opptatt av et godt lysdesign. Et tips vil være å styre lyset mot området du vil rette oppmerksomheten mot. Utebelysningen skal derfor integreres i uteområdet, og gi en god og naturlig atmosfære.

God planlegging

Husk at god planlegging fra starten av er alfa omega for å få det beste resultatet. Det er kanskje behov for noen ekstra ledninger, som enten må graves ned eller skjules. Tenk derfor på belysningen i uteområdet når de store prosjektene gjennomføres, som for eksempel når du skal bygge ny terrasse, eller drenere rundt huset.

Populære lyskuler

Lyskulene fra SG gir en stemningsfull effekt med lys som peker i alle retninger. Moon lyskulene blir definitivt en del av interiøret, og er pene å se på. De kommer i tre ulike størrelser, og er fleksible da de kan flyttes rundt på.

Moon-lyskulene fra SG skaper en stemningsfull effekt.

Send forespørsel