Topp moderne enebolig i Etne

Et ønske om en enebolig preget av praktiske og fremtidsrettede løsninger, ble for Lasse Åsbø og Torunn Hundhammer realisert når de i juni 2020 endelig kunne flytte inn i drømmehuset sitt. Våren 2019 flyttet de til Etne, og da var hustegningene allerede i gang, og tomten stod klar i Fitja feltet.

Å starte en byggeprosess kan være krevende, og det å kanskje måtte forholde seg til flere pristilbud kan for enkelte virke forvirrende. For Torunn og Lasse var pris viktig, men også god service, kunnskap og oppfølging. De ønsket en elektriker i Helgevold som kunne bidra med gode innspill og ideer, samtidig kunne gi konstruktiv tilbakemelding på deres planer.

Belysning

For det unge paret stod belysning sentralt i prosjektet, og var en viktig del av prosjekteringen. Istedenfor å gå for det enkleste alternativet, ved å gå for kun spotter i taket, ønsket de å skape et behagelig lys med fine vegg- og taklamper.

Vi opplevde Helgevold som veldig behjelpelige underveis i prosjekteringen. De tilpasset seg oss som kunde, og var tålmodige da vi gjorde mange store endringer underveis i prosessen, spesielt når det gjaldt belysningen, forteller Torunn.

Smarthusløsning

Smarthus er i dag veldig sentralt på nye prosjekter, og de fleste ønsker å tilrettelegge for smarte løsninger i huset sitt. For denne kunden var det viktig å få et system som kunne bygges videre på, slik at systemet ikke er «utdatert» om noen år. Smarthusløsningen de gikk for heter Fibaro Smarthus, og lar deg styre deg aller meste i huset, og man kan legge til nye funksjoner etter hvert som behov dukker opp. I dag har Lasse og Torunn mulighet til å styre all belysning, lyd og varme fra telefonen. I tillegg er også screens på alle vinduer i front automatisk styrt, noe de er veldig glad for at de valgte. Helgevold har også lagt til rette for at det kan prosjekteres solcelleanlegg på taket, da dette er noe de vurderer å få montert i fremtiden.

Det er ingen tvil om at mange kunder bruker oss for at de ønsker spesifikke elektrikere til å utføre jobben deres. I dette tilfellet hadde kunden et ønske om å bruke en lokal elektriker som de visste var flink, og kunne bidra med gode råd, tips og egne meninger.

– Robert hadde alltid god kontroll, og tok kontakt med en gang det var noe han var usikker på hvordan vi ville ha det. Han var oppdatert på alt av lamper, lyd og andre ting som var en del av prosjektet. Helgevold monterte eller endret aldri på noe uten å bekrefte det med oss først, og det er vi veldig glad for, forteller paret.

Vi ønsker å takke dere for tilliten, og at dere valgte oss til hjelpe dere med elektroinstallasjonen til det nye flotte huset deres!