Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn liker å være hjemme, så fint må vi jo ha det. Vi er over gjennomsnittet opptatt av å følge interiørtrender, og bruker derfor mye tid på å fikse og dandere.

Trendy
Sorte detaljer er kommet for å bli – og nå har denne lekre fargen fått innpass i alle rom, og er ikke lenger kun i form av interiørartikler som lamper og potter. Den nordiske stilen har lenge vært basert på toner i hvitt og grått, men vi ser at mange velger også varmere jordtoner og mørkere farger. Kontrast skal være med på å gjøre romfølelsen helhetlig. Det gjelder også på el-materiell som lysbrytere og stikkontakter. 

ELKO Plus serien selger vi mye av, og da spesielt til de som ønsker noe som er stilrent og tidløst. 

El-materiell er mye mer enn bare en funksjon
Vi er mer bevisst enn noen gang på hvordan vi har det rundt oss. I dag får du fancy dimmere, med blant annet dekorativ lysring, slik at det blir enklere å orientere seg i mørke rom. 

ELKO Plus serien har naturligvis også stikkontakter, samt USB-kontakter til lading av mobil, nettbrett og så videre. De lader både tryggere og raskere enn tradisjonelle ladere, som ofte blir borte eller stående i veggen. 

Komfort i alle rom
I denne serien finner du også ELKO Super TR, som er en termostat og regulator i ett. Denne kan styre temperaturen på både elektriske ovner og på varmekablene. Den sorte termostaten lar deg stille inn døgn- og ukeprogram, og tar seg av boligen din når du er bortreist. På grunn av regulatoren sørger ELKO Super TR for at du ikke betaler for mer enn du må – og det vil du merke på strømregningen din. 

Send oss en forespørsel