Rehabilitering

Husk å ta med elektrikeren når du skal pusse opp.

Vi har en del smarte finesser å komme med, både i form av lys, lyd, bredbåndsløsninger, varme- og alarmsystemer. Finesser som det er langt enklere å installere mens du er i byggeprosessen, enn etterpå. Og så har vi en enestående kompetanse på det å tenke energismart. Da tenker vi først og fremst på valg av energikilder og nye løsninger på oppvarming. Solcellepaneler i kombinasjon med varmepumper, for eksempel. Det gir en utrolig uttelling, både økonomisk og miljømessig.

Forøvrig har vi en forkjærlighet for smarthus-teknologien. Det går like glatt å tilpasse den i eldre boliger som i nye. Da åpner det seg samtidig et vell av nye muligheter. Det kan du lese mer om under Smarthus.

Sort og stilig

Gi hjemmet ditt et løft med el-materiell i trendy og klassisk, sort utførelse.

les mer

Breidablikkgården - Lavenergibygg i særklasse

Olav Sæbø og Skåregaten Eiendom AS er en byggherre litt utenom det vanlige. De er opptatt av å være fremtidsrettet og tenke miljøeffektivitet i sine bygg. Fremtiden trenger grønne energieffektive løsninger, og det resulterte i et hypermoderne nybygg og total renovering av et gammelt bygg til fremtidens standard og krav.

les mer