Rehabilitering

Husk å ta med elektrikeren når du skal pusse opp.

Vi har en del smarte finesser å komme med, både i form av lys, lyd, bredbåndsløsninger, varme- og alarmsystemer. Finesser som det er langt enklere å installere mens du er i byggeprosessen, enn etterpå. Og så har vi en enestående kompetanse på det å tenke energismart. Da tenker vi først og fremst på valg av energikilder og nye løsninger på oppvarming. Solcellepaneler i kombinasjon med varmepumper, for eksempel. Det gir en utrolig uttelling, både økonomisk og miljømessig.

Forøvrig har vi en forkjærlighet for smarthus-teknologien. Det går like glatt å tilpasse den i eldre boliger som i nye. Da åpner det seg samtidig et vell av nye muligheter. Det kan du lese mer om under Smarthus.

Del saken på facebook

Sort og stilig

Gi hjemmet ditt et løft med el-materiell i trendy og klassisk, sort utførelse.

les mer

Sørg for alltid nok stikkontakter

Er du også lei av å alltid finne frem skjøteledningene? Sørg for å ha nok stikkontakter tilgjengelig, som er både tryggere og ser bedre ut.

les mer

Breidablikkgården - Lavenergibygg i særklasse

Olav Sæbø og Skåregaten Eiendom AS er en byggherre litt utenom det vanlige. De er opptatt av å være fremtidsrettet og tenke miljøeffektivitet i sine bygg. Fremtiden trenger grønne energieffektive løsninger, og det resulterte i et hypermoderne nybygg og total renovering av et gammelt bygg til fremtidens standard og krav.

les mer