Nybygg

Det skal være like bra på innsiden som på utsiden

Våre kunder kan være sikker på at vi gir de beste anbefalingene når det kommer til den elektriske installasjonen til deres nye hjem, etter alle forskrifter og regler. Gjennom samtaler med kunden lager vi plan over det nye huset, setter opp stikkontakter, varme, belysning, lydanlegg og det som måtte være av behov og ønsker. Det viktigste er at ditt hjem blir funksjonelt for deg. Vi leverer alltid kvalitetsprodukter og velger leverandørene våre med omhu, slik at du kan være trygg på at din tekniske installasjon fungere som den skal, over tid.

Sort og stilig

Gi hjemmet ditt et løft med el-materiell i trendy og klassisk, sort utførelse.

les mer

En unik og energieffektiv enebolig

Jan Christian Torvestad har ikke bygget et vanlig hus. Det 400 kvm store murhuset er bygget i moderne funkis stil, med en stor glassfasade mot vest som gir huset karakter og mye naturlig lys. Men det er først på innsiden man skjønner at dette ikke er et «vanlig» bolighus.

les mer

Løå - et moderne kontorfellesskap på Frakkagjerd

Flere og flere tenker nytt når de bygger kontorbygg. Ansatte trives bedre i bygg som er tilrettelagt nye arbeidsformer og friheten den digitale hverdagen tilbyr. LØÅ er ett slik bygg, og Helgevold Gruppen har levert alt av elektrotjenester til prosjektet gjennom Alfa Stålentreprise AS.

les mer

Moderne enebolig med særpreg i Etne

Denne moderne eneboligen i Bjørgjo i Etne ble oppført i 2016. Dette er et svært moderne og spennende hus, med mange tekniske finesser på elektrosiden. Boligen har Smarthus som styrer varme, lys, dører, solskjerming, stikkontakter og lyd gjennom en app.

les mer