Belysning

Med en god belysningsplan får du en bedre hverdag.

Du vil ha mye igjen for å investere litt ekstra i en skikkelig lysplan. Og da snakker vi ikke om designet på lampene. I dag går det mer i retning av å lyssette rommene til det de skal brukes til. Lyskilden kan være stemningsbærende og dekorativ, men også brukes til å skape effekter, påvirke sinnsstemning, lede vei og til og med få folk til å kjøpe mer i butikken. Lyssettingen kan forandre et rom fullstendig.

Helgevold Elektro tilbyr et bredt utvalg av produkter innen varme og belysning, alt i fra den enkle lampa i taket i boden, til designlamper i den nye stuen i boligen din.

Vi skreddersyr løsninger som er tilpasset ditt behov.

Det meste av dette er produkter som kan innlemmes i de fleste styre- og sparesystemer som vi tilbyr. Tenk derfor igjennom ditt behov, og ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Eller send oss en hendvendelse her

send en hendvendelse
Del saken på facebook

En unik og energieffektiv enebolig

Jan Christian Torvestad har ikke bygget et vanlig hus. Det 400 kvm store murhuset er bygget i moderne funkis stil, med en stor glassfasade mot vest som gir huset karakter og mye naturlig lys. Men det er først på innsiden man skjønner at dette ikke er et «vanlig» bolighus.

les mer

Sensorarmaturer kan redusere strømforbruk på hele 90%

Visste du at sensorarmaturer kan bidra til en reduksjon av strømforbruket på hele 90% i enkelte belysningsanlegg? Nå vet du det.

 

les mer