Servicetekniker

Som koordinator er Ragnhild S. Johannesen bindeleddet mellom kunder og ansatte fra kontoret på Bygnes

Ragnhild gikk Kjemi og prosess ved Haugesund Maritim Tekniske skole, etterfulgt av læretid og fagbrev ved Hydro Aluminium Karmøy. Der jobbet hun i 10 år ved deres anlegg som prosessoperatør før hun gikk to år på fagskole. Etter en tid i helsevesenet med administrative oppgaver startet Ragnhild i 2012 som servicekoordinator hos Teknisk Bureau AS, og tok fagbrev i kontor og administrasjon. 

– Etter at jeg begynte i Helgevold har jeg tatt etter- og videreutdanning i psykologi og tar for tiden et kurs innen kommunikasjon og forhandlingsforståelse ved HVL. 

Det siste året har Ragnhild vært med på å koordinere rammeavtalen Helgevold har med Haugaland Kraft på elbilladere. Forrige uke laget vi ordre nummer 600 på Karmøy og vi har sammen med Tysvær montert straks 900 ladere. 

– Jeg opplever Helgevold som en trygg og god arbeidsplass med flinke og kjekke ansatte. Vi har kunden i fokus og dyktige håndverkere som utfører jobben med kvalitet og stolthet. Det er alltid noen kollegaer som kan fikse, ordne og hjelpe til. Jeg stortrives med å finne løsninger som er effektive og godt tilrettelagt. 

På fritiden liker Ragnhild seg best til fjells eller i marka der hun får påfyll og energi av å være i aktivitet og ta inn den flotte naturen.

– Ellers er jeg å finne på den lokale CrossFit boksen sammen med andre treningsglade venner. 

Vi er glade for å ha Ragnhild med på laget!