Et moderne kontorfellesskap på Frakkagjerd

LØÅ er et nytt og moderne kontorfellesskap på Frakkagjerd i Tysvær kommune. Dette er et signalbygg med mål om å tiltrekke seg innovative bedrifter som leietakere. Bygget har en grønn profil, gode fellesarealer og stimulerer til kreativitet og samarbeid. Bygget er estetisk vakker, utformet som en låve i industriell stil med kvalitetsmaterialer og gode valg på interiør. Gründerne bak bygget er Øyvind Sjo daglig leder av Løå AS og Stokka og Sjo Bygg, og Anne og Leif Bjarte Krogstad som driver Komplett Utemiljø AS. På Løå finner man et spennende gründermiljø som backer hverandre og samarbeider. Det er det perfekte lokale for såkalte «startups». Gründermiljløet på Løå har også en god avtale med Gründerloftet på Slaktehuset i Haugesund.

Bygget LØÅ består av to bygg, Løå og «grisehuset». Bygget har en innvendig grunnflate på 537 m2 i tillegg til et parkeringsanlegg på 68m2. Vi har levert alt av elektrotjenester til bygget, inkludert parkeringsanlegget og satt opp ladepunkter til elbiler og elsykler. Av tjenester vi har utført er elektro, IKT, brannalarmanlegg, adgangskontroll og utendørs elkraft. Byggetiden gikk over 4 mnd, og vi har hatt 3 ansatte på jobben. Det har vært et svært spennende prosjekt å være med på. Samarbeidet med Stokka og Sjo Bygg, Komplett Utemiljø  og Alfa Stålentreprise har vært veldig spennende, da de har kommet med mange idéer gjennom hele byggeprosessen. Dette har vært vårt første byggeprosjekt sammen med Alfa Stålentreprise som hovedentreprenør, og vi er svært fornøyd med prosjektledelsen, gjennomføringen og resultatet på prosjektet.

Øyvind Sjo, Byggmester Stokka&Sjo Bygg AS, og daglig leder i Løå AS skriver følgende om vårt samarbeid.

-Sjo og Krogstad er svært fornøyd med oppfølging og tett dialog med prosjektansvarlige Engedal og bas Kongshavn. Dette har ført til kjappe beslutninger som har spart alle for tid og kjapt problemfritt gjennomført prosjekt. Og ikke mins flott utført arbeid og design, med mange gode innspill og løsninger underveis. Prosessen har vært ryddig fra start til ferdig prosjekt. Øyvind Sjo, Byggmester og daglig leder i Løå AS

Vi takker Alfa Stålentreprise AS og Løå AS for  jobben og tilliten på prosjektet.