En gulvlampe trenger ikke være dyr for å være fin. Vi har kvalitets leverandører i alle prisklasser. Fra kjente designere som Arne Jacobsen sin AJ til Nordlux sin Vanila i samme stil til en litt rimeligere pris. Se gjennom galleriet og finn en gulvlampe som vil pryde stuen din.

Lyset påvirker livskvaliteten i rommet ditt

Vi kan lysberegning og hjelper deg med å finne en lampe og lyskilde som oppfyller ditt behov. Lyset er med på å skape både stemning og trivsel i hjemmet ditt. Derfor er det viktig å tenke på hvordan naturlig lys i kombinasjon med de ulike lyskildene i rommet harmonerer hverandre.

Lyset påvirker hvordan vi leverer. Kaldhvitt lys om morgenen er for eksempel det mest effektive for å våkne, men det samme lyset om kvelden kan gjøre det vanskeligere for deg å sovne. Derfor benytter man gjerne det hvite lyset i arbeidsrom hvor man ønsker å føle seg kvikk og være produktiv. Mens vi gjerne har et varmere lys i stua, der vi ønsker å slappe av. Det er mange hensyn man skal ta når man velger lamper. Vi hjelper deg med å velge riktig.

Kontakt oss