Når en av våre kunder skulle bygge seg drømmehuset sitt ble belysningen en viktig del av planleggingen. Bli bedre kjent med hvilke løsninger Jan Christian Torvestad prioriterte i sin belysningsplan.

Huset er preget av mye naturlig lys som skulle komplimenteres med fin interiørbelysning som skapte et behagelig inneklima og stemning i huset.I det man kommer inn i gangen til Jan Christian bli vi møtt av en lang og godt opplyst gang. En lang led-list legger rammen og gir et behagelig lys til rommet. I tillegg finner man enkle vegglamper som kaster lyset opp i taket og ned i gulvet og gir oss den gode ‘hotell-følelsen’.

Trappen opp til annen etasje har et stort vindu som gir mye naturlig lys til rommet. I tillegg finner vi trappespotter som gir et fint og dempet lys på kveld- og nattestid da disse er programmert til å gå på ved bevegelse. Som en slags skulptur og blikkfang henger den utrolig fine lampen Orion 16 som Jan Christian fikk bestilt fra USA.

Det er tydelig at vegg lampen Surf Wall fra Artemide er en favoritt hos Jan Christian. Vi finner den både i hallen i 2. etasje og i stuen. Denne italienske designlampen er en av få led-lamper med 3000 lumen som gir et behagelig og naturlig og indirekte lys som fyller heles stuen.

På kjøkkenet falt valget på klassiske spotter i kombinasjon med en led-list over senket tak over kjøkkenøya. Dette gir en utrolig kul og flytende effekt og tilfører rommet en særegenhet, i tillegg til den utrolige panoramautsikten man får med glasskyvedører på to sider som rammer inn kjøkkenet.

Vi lar oss imponere av hvor godt det naturlige lyset harmonerer med lampevalgene i dette moderne hjemmet med utsikt over hele Karmsundet. En godt gjennomtenkt belysningsplan gir et godt inneklima og et godt helhetlig resultat.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å planlegge ditt nye hjem.

Kontakt oss