Jobb hos oss

Ansatte er vår viktigste ressurs.

Ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er alltid interessert i henvendelser fra flinke, engasjerte mennesker som har kompetanse som tar oss videre inn i fremtiden. Dersom det ikke er noen ledige stillinger for deg å søke på, send oss gjerne en e-post på rekruttering@helgevold.com og fortell oss hvorfor du ønsker å bli en ‘Helgevolder’.

Ledige stillinger

 • Vi søker dyktige elektrofagfolk til Odda
  Vi er i vekst og ser nå etter flere elektrikere både retta mot industrimarkedet og boligservicemarkedet i Odda. I tillegg søker vi telekommunikasjonsmontører eller elektrikere som ønsker å arbeide med fiberinstallasjoner. Er du engasjert i faget og jobber godt både selvstendig og i team, da kan du være den rette vi ser etter.

  les mer

 • Vi søker elektrikere og automatikere
  Vil du være med på lokale industriprosjekt innen elektro og automasjon? Vi er i vekst og ser nå etter flere elektrikere til lokale og regionale industriprosjekt. Som elektriker på industri-avdelingen vår, vil du jobbe i prosjekt eller på faste serviceavtaler for store lokale industrikunder på Haugalandet.

  les mer

 • Servicelektriker
  Som serviceelektriker hos Helgevold Gruppen får du ta ansvar for egen arbeidshverdag, fremdrift og resultat. Serviceoppdrag består av både nye og faste kunder innen privat- og næringsmarkedet.

  les mer

 • Telekommunikasjonsmontør
  For å ivareta vår store kundemasse innen fiber og spredenett trenger vi en selvstendig og strukturert telemontør med oss på laget.

  les mer

 • Elektriker Stord
  Grunnet økende oppdragsmengde trenger Helgevold Elektro Stord (tidligere Hus Elektro) flere dyktige elektrikere med på laget.

  les mer

 • Elektriker
  Som elektriker hos Helgevold får du ta ansvar for din egen arbeidshverdag, fremdrift og resultat.

  les mer

 • Servicetekniker automasjon
  Bli en del av et framtidsrettet og utviklende automasjonsmiljø på hovedkontoret vårt i Sandeid. Vi søker deg som kan SD-anlegg programmering og trigges av å utvikle nye løsninger.

  les mer

 • Svakstrømtekniker
  Vil du jobbe som tekniker innen sikkerhet? På grunn av stor aktivitet innen brannalarm, innbruddsalarm og nødlysanlegg ønsker vi å styrke vårt team med en svakstrømtekniker. Som tekniker i Helgevold får du muligheten til å jobbe både selvstendig og i team.

  les mer

 • Elektriker Kinsarvik
  Ystanes Elektro AS er en del av Helgevold Gruppen, og søker nå en dyktig elektriker til teamet i Kinsarvik. Som elektriker hos oss får du ta ansvar for din egen arbeidshverdag, fremdrift og resultat.

  les mer