Ledige stillinger

Ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er alltid interessert i henvendelser fra flinke, engasjerte mennesker som har kompetanse som tar oss videre inn i fremtiden. Dersom det ikke er noen ledige stillinger for deg å søke på, send oss gjerne en e-post på rekruttering@helgevold.com og fortell oss hvorfor du ønsker å bli en ‘Helgevolder’.

Del saken på facebook

Vi søker BAS/formann

Som BAS/formann i Helgevold Gruppen får du ta del i spennende og utfordrende oppgaver. I stillingen vil du kunne bidra med din kompetanse til å videreutvikle vår bedrift.  

les mer

Vi søker serviceelektriker

Som serviceelektriker hos Helgevold Gruppen får du ta ansvar for egen arbeidshverdag, fremdrift og resultat. Serviceoppdrag består av både nye og faste kunder innen privat- og næringsmarkedet.

les mer

Vi søker telekommunikasjonsmontør

For å ivareta vår store kundemasse innen fiber og spredenett trenger vi en selvstendig og strukturert telemontør med oss på laget. Er du klar for en spennende og utfordrende stilling?

les mer

Vi søker elektriker til lokasjon i Odda

Helgevold har vunnet flere kontrakter i Odda, og planlegger derfor å etablere en ny lokasjon for å ha #lokaltilknytning, og for å kunne gi våre kunder den beste servicegraden. Vi søker ansvarsbevisste elektrikere som vil være med å forme vår nye lokasjon.

les mer