Ledige stillinger

Ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er alltid interessert i henvendelser fra flinke, engasjerte mennesker som har kompetanse som tar oss videre inn i fremtiden. Dersom det ikke er noen ledige stillinger for deg å søke på, send oss gjerne en e-post på rekruttering@helgevold.com og fortell oss hvorfor du ønsker å bli en ‘Helgevolder’.

Del saken på facebook

Vi søker elektriker til nyoppstartet lokasjon i Odda

Helgevold har vunnet flere kontrakter i Odda, og planlegger derfor å etablere en ny lokasjon for å ha #lokaltilknytning, og for å kunne gi våre kunder den beste servicegraden. Vi søker ansvarsbevisste elektrikere som vil være med å forme vår nye lokasjon.

les mer

Vi søker telekommunikasjonsmontør

For å ivareta vår store kundemasse innen fiber og spredenett trenger vi en selvstendig og strukturert telemontør med oss på laget. Er du klar for en spennende og utfordrende stilling?

les mer

Vi søker selvstendig elektriker

Er du faglært elektriker og vil jobbe i et selskap med gode utviklingsmuligheter? Da kan dette være jobben for deg!

// Haugesund // Karmøy

les mer

Vi søker programmerer

Stillingen er organisatorisk plassert i bedriftens automasjonsavdeling. Avdelingen kommer inn under bedriftens produksjonslinje. Avdelingen er inndelt i fem team: Tavle, Fisk, SD/Enøk, VA og BI. Avdelingen består av bedrift og automasjon på Haugalandet, innen fiskeoppdrett, kommunal VA og generell industri automasjon.

les mer