Ledige stillinger

Ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er alltid interessert i henvendelser fra flinke, engasjerte mennesker som har kompetanse som tar oss videre inn i fremtiden. Dersom det ikke ligger noen stillinger ute kan du ta kontakt med en av våre avdelinger.

Del saken på facebook

Vi søker en Teknisk tegner

Ta kontakt med oss om du har erfaring fra elektrobransjen og kan PC Schematics DDS (o.l). Vi søker deg som er selvgående og serviceinnstilt.

 

les mer

Vi søker deg som er rå på prosjektering/anbud innen elektro

Vi søker en kundefokusert gjennomfører med bakgrunn innen elektro, som er dyktig på kalkulasjon og anbusdprosesser.

 

les mer

Vi søker en Senior programmerer

Bli en del av et fremtidsrettet og utviklende automasjonsmiljø på vårt hovedkontor i Sandeid. Vi søker deg som kan PLS-programmering og trigges av skreddersøm og utvikling av nye løsninger.

 

les mer

Vi søker en engasjert lærling innen kontor- og administrasjonsfag

Til vårt hovedkontor i Sandeid søker vi en lærling innen kontor- og administrasjonsfag. Her vil du få møte mange varierte oppgaver, være vårt ansikt ut mot kunder i resepsjonen, støtte hele staben med oppgaver innen økonomi, HR, marked, og HMS. Bli en del av en spennende organisasjon i vekst.

Grip mulighetene.

les mer

Vi søker lærlinger innen elektro og telekommunikasjon

Hvert år tar vi inn ett sted mellom 5 og 12 lærlinger i Helgevold Gruppen, innen elektro, automasjon, telekommunikasjon. I år søker vi lærlinger til våre lokasjoner i Haugesund, Tysvær, Vindafjord og Suldal.

Grip mulighetene.

les mer