En god arbeidsplass er et sted der alle tar ansvar.

For seg selv. For hverandre. Og for faget.

Vi er i en bransje som blir utfordret på stadig flere områder. I vår verden skjer tingene fort og det begynner å bli et svært omfattende fag etterhvert. Kundene våre krever at vi kan sakene våre, er oppdatert på alle nyvinningene, at vi har kompetansen inne.

I Helgevold Gruppen er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Ulike opplæringstiltak er en kontinuerlig prosess, ofte i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med. Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

Del saken på facebook

Helgevold 30 år

Helgevold Elektro startet som et et enkeltmannsforetak i en garasje i Sandeid, og har gjennom 30 år vokst til et selskap med fem lokasjoner, 140 ansatte, og en sterk markedsposisjon på Haugalandet. Johannes Helgevold er en stolt gründer, med brennende engasjement for selskapet og fremtiden. Dette kom tydelig frem under jubileumsfesten til Helgevold Gruppen i Skjold Arena.

les mer

3 verdige vinnere kåret

Vi har fått utrolig mange henvendelser på vår konkurranse om å vinne en installasjon fra Elnissen fra Helgevold. Bidragene har kommet inn fra personer over hele Haugalandet. Det viser seg at det er mange som fortjener å motta en slik gave. Derfor har vi valgt å fordele premien på 3 vinnere som får ønsket sitt oppfylt.

les mer