En god arbeidsplass er et sted der alle tar ansvar.

For seg selv. For hverandre. Og for faget.

Vi er i en bransje som blir utfordret på stadig flere områder. I vår verden skjer tingene fort og det begynner å bli et svært omfattende fag etterhvert. Kundene våre krever at vi kan sakene våre, er oppdatert på alle nyvinningene, at vi har kompetansen inne.

I Helgevold Gruppen er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Ulike opplæringstiltak er en kontinuerlig prosess, ofte i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med. Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

 

Kundeorientert – Fremtidsrettet – Tilhørighet – Lokal tilknytning

Dette er våre verdier. Vi er kundeorienterte og har alltid fokus på å gi kunden kvalitet, service og effektive løsninger. Vi er fremtidsrettet og holder oss oppdatert slik at vi kan gi gode råd til våre kunder. Vi kjenner tilhørighet til hverandre og bedriften, vi viser omsorg og tar ansvar for egen og andres sikkerhet. Vi har en sterk lokal tilknytning og tar vårt miljø- og samfunnsansvar.

 

Del saken på facebook

Delta i vår julekonkurranse

JulELnissen er tilbake, og ønsker å oppfylle elektro-ønsket til en eller flere vinnere. I sekken har elnissen med seg en verdi på til sammen 40 000 kroner. Vi håper på mange kreative innslag.

les mer

Vi søker selvstendige serviceelektrikere

Bli en del av et fremtidsrettet og godt etablert servicemiljø hos Helgevold Elektro Haugesund AS. Vår lokasjon i Haugesund opplever økt aktivitet, og har derfor behov for flere dyktige serviceelektrikere. Med ambisjoner om vekst utvider vi oss til Bygnes og Skudeneshavn, og søker derfor etter deg som har et ønske om å jobbe i en spennende og voksende bedrift.

les mer

Helgevold Gruppen med ny logo

Det siste halve året har det hendt mye i Helgevold Gruppen. Vi har ekspandert til Sunnhordland gjennom kjøp av eierandeler i Aritech – som nå er blitt en del av Helgevold Gruppen. Dette gjør at vi ikke lenger er kun en elektroentreprenør på Haugalandet, men har styrket oss med rådgivende kompetanse og tatt ventilasjonsfaget inn i konsernet. Tiden er derfor inne for å endre logoen for å kunne speile hvem vi er blitt og hvor vi skal i fremtiden – hvor vi går for en økning i totaltekniske leveranser.

les mer

Helgevold kjøper Skude Elektro AS

Helgevold har kjøpt 100% av aksjene i Skude Elektro AS.

les mer

En takknemlig vinner

Karin vant julekonkurransen til Elnissen fra Helgevold. Vi har vært å utført utbedringer hos henne til stor glede fra kunden som holder til ved Åkrasanden med utsikt til åpent hav.

 

les mer

Helgevold Gruppen ekspanderer og satser nå i Sunnhordland

I den senere tid har vi rigget selskapet administrativt for ytterligere vekst. Vi er derfor svært glade for den avtalen vi nå har fått på plass der Helgevold Gruppen går inn på eiersiden i Aritech på Stord.

 

 

les mer

Helgevold 30 år

Helgevold Elektro startet som et et enkeltmannsforetak i en garasje i Sandeid, og har gjennom 30 år vokst til et selskap med fem lokasjoner, 140 ansatte, og en sterk markedsposisjon på Haugalandet. Johannes Helgevold er en stolt gründer, med brennende engasjement for selskapet og fremtiden. Dette kom tydelig frem under jubileumsfesten til Helgevold Gruppen i Skjold Arena.

les mer

3 verdige vinnere kåret

Vi har fått utrolig mange henvendelser på vår konkurranse om å vinne en installasjon fra Elnissen fra Helgevold. Bidragene har kommet inn fra personer over hele Haugalandet. Det viser seg at det er mange som fortjener å motta en slik gave. Derfor har vi valgt å fordele premien på 3 vinnere som får ønsket sitt oppfylt.

les mer