Helgevold 30 år

Helgevold Elektro startet som et et enkeltmannsforetak i en garasje i Sandeid, og har gjennom 30 år vokst til et selskap med fem lokasjoner, 140 ansatte, og en sterk markedsposisjon på Haugalandet. Johannes Helgevold er en stolt gründer, med brennende engasjement for selskapet og fremtiden. Dette kom tydelig frem under jubileumsfesten til Helgevold Gruppen i Skjold Arena.

4. november samlet hele Helgevold Gruppen seg til storslått jubileumsfest i Skjold Arena. Ansatte ble invitert med følge til en festmiddag hvor vi tok oss tid til å se tilbake på den reisen selskapet har vært gjennom. Tidsreisen fikk vi presentert gjennom en film hvor Johannes Helgevold tok oss med tilbake til garasjen hvor det hele startet. En tydelig berørt gründer fortalte oss om hvordan konkurransesituasjonen i var for et nyoppstartet enkeltmannsforetak. Beskjeden var klar, det var ikke plass til flere elektrikerbedrifter i Sandeid i 1987.

Kanskje det er nettopp her konkurranseinnstinktet til Johannes hadde sitt opphav. Tross motbør kom det flere ansatte til og selskapet startet reisen som skulle skape 140 arbeidsplasser i 2017. Gjennom organisk vekst og strategiske oppkjøp er Helgevold Gruppen en solid aktør og markedsleder på Haugalandet.

Under festmiddagen fikk vi et viktig tilbakeblikk på det som har vært en suksesshistorie. Likevel er det fremtiden som opptar Johannes mest, og som ble et viktig budskap til alle ansatte. Her er det rom og vilje til å satse på de som ønsker det. De ansatte er nøkkelen for videre vekst, videre suksess, og videre utvikling av den verdifulle kompetansen som finnes i selskapet.

 

Publisert: 28. november 2017
Del saken på facebook