Moderne fritidsbolig i Skånevik

Denne moderne fritidsboligen i Skånevik ble ført opp i slutten av 2016. Dette er en moderne hytte med alle fasiliteter og komforten man måtte ønske seg for å koble av og nyte hyttetilværelsen. Helgevold har installert alt av elektro, samt fjernstyring av varme.

Denne moderne hytta/ fritidsboligen i Skånevik ble ført opp i slutten av 2016. Tidligere hadde Rolf Erik Støback pusset opp huset sitt i Haugesund med gode erfaringer. Når han da skulle i gang med hytteprosjekt i Skånevik, falt valget raskt på det samme snekker- og elektrofirma som sist. Her fikk han mulighet til å fortsette det gode samarbeidet med de samme personer fra Helgevold.

Helgevold Gruppen satte opp en grunnpakke i henhold til gjeldene forskrifter. Da vil det meste av stikk og brytere være nok til vanlig bruk. Vi gjennomfører alltid møter med kunden for å gå gjennom behov og avklare om det er ting kunden ønsker å endre på før en starter å jobbe på bygget.

Hvorfor velge smarthus?

I dette prosjektet anbefalte vi Rolf Erik å montere smarthus løsning i hytten slik at han kan ha full kontroll på varme og belysning. Dette var først Rolf Erik litt usikker på om han hadde behov for og om han ønsket å ta den ekstra investeringen når han satte opp hytten. Etter gjennomgangen ønsket Rolf Erik å bruke litt tid på å undersøke muligheter og gjøre seg kjent med Smarthus konseptet og ble mer innstilt på at han ønsket å montere smarthus løsning i hytta når den ble bygget.

Fordelen som Rolf Erik la vekt på var,

  • Fikk større kontroll på hytta.
  • Komme til varm hytte
  • Kan bygge ut systemet i etterkant

Det er benyttet KNX kablet system i hytta, og ett toppsystem fra Sensio som gjør at hytta kan styres fra mobil eller pad.

Ved å benytte KNX har ett stort utvalg av produkter som følger denne standarden. Ved å benytte kablet system vil en alltid få en sikker og stabil forbindelse. Det finnes også i dag muligheten for å utvide dette med trådløse komponenter i KNX familien.

Helgevold har erfart at ved å benytte kablede anlegg, når en har mulighet så får ett bedre resultat enn trådløse system som finnes på markedet.