Familiehytte i Etne

Et ønske om en samlingsplass for familie og venner ble realisert august 2019 da den nybygde hytta til Kari og Steinar Fjellhaugen sto ferdigstilt i Etne. Hytta ble døpt med navn «Smørauga» og gir en følelse av tilflukt og enkel luksus.

Steinar og Kari lengtet etter et sted der de kan trekke seg tilbake, senke skuldrene og slappe av. De ønsket alt på ett plan med en følelse av enkel luksus, litt som å være på hotell. Det var også et must med mange lune uterom uten innsyn. For snart fire år siden fant de den perfekte tomten, og sommeren 2018 var de allerede i gang med byggingen av deres framtidige «tilfluktsted».

Helgevold var med i prosessen allerede etter første skisse av hytta. Vi har også tidligere levert elektroinstallasjon til Kari og Steinar da de bygget seg hus i 2009, og det var dermed enkelt og greit å velge noen de allerede hadde kjennskap til.

– Vår eldstemann gikk også læretiden i Helgevold, og jobbet der da vi startet hytteplanene. Disse to elementene gjorde det naturlig å velge Helgevold, forteller Steinar.

Belysning var en viktig del av planleggingsprosessen for å skape den lune og avslappede stemmingen hytta gir. Fra inngangen er det en LED-stripe i taket som fører til soverommene, i en stilig z-vinkel. I gang og stue er det montert spotter i taket som lyser opp det fine treverket på veggene, uten at en blir blendet av å se oppover. Nærmest alle lamper kan styres enkelt av KNX-bryteren, som sparer en for det ekstra trinnet å måtte skru på alle lamper individuelt der de gjerne har ulik demping.

– Vi var heldige som fikk være med i et visningshus for å se løsningene ferdig installert, det gjorde det enkelt å velge praktiske plasseringer av lyskildene. Helgevold tilbyr mange gode løsninger, både budsjett- og delux installasjon, og dekker hele distriktet.

Veldig kjekt å få være en del av prosjektet fra A til Å, og stas er det å bli valgt gjentatte ganger av samme kunder. Vi gratulerer familien Fjellhaugen med flott ny hytte!