Dekorerer hjemmet med lys

Da Eirik Knutsen og samboeren skulle innrede sitt nye hjem, ville de bruke mye lys i interiøret. Med hjelp fra Helgevold har belysningen satt et helt eget særpreg på huset i Kopervik.

Paret fant inspirasjon på Pinterest og Instagram, og viste dette til elektrikerne fra Helgevold.

– Kan dere få dette til i huset vårt, spurte samboerparet.

– Selvsagt, svarte Sindre Aalvik i Helgevold Elektro.

Helgevold Elektro har levert full pakke til huset, med alt av elektriske systemer og smartløsninger et moderne funkishus skal ha. I tillegg har elektrikerne også fått bryne seg på nye løsninger innen belysning.

– Stadig flere kunder ser på belysning som en viktig del av interiøret, ikke bare som en lyskilde. sier Aalvik.

I I Knutsen sin bolig fikk Helgevold jobbe med en skreddersydd belysning, spesialtilpasset for hjemmet til Knutsen-familien.

Blant annet ble hele veggen langs trappen til 2. etasje dekorert med totalt 16 lamper, som ga en helt spesiell effekt.

Også på badet finnes elegant og innbydende bruk av lys. Familier hadde funnet den perfekte belysningen etter inspirasjon fra Instagram, men var usikker på hvordan det skulle løses.

– Vi ville ha ledstriper på badet og integrerte spotter i nisjene i dusjen, men var usikre på hvordan dette kunne gjøres. Det finnes jo så mange ulike produkter, og det er vanskelig å holde seg oppdatert på alle produkter som er på markedet. Vi ville ha det som fungerte best for badet vårt og for å få den dekoren vi ønsker av lysene. Nok en gang tok Helgevold dette på strak arm, sier Knutsen.

For Aalvik og hans team i Helgevold har dette oppdraget gitt mersmak.

– De hadde mange kule tanker om hvordan de ville bruke belysning i huset sitt, og bad oss se på om hvilke løsninger som kunne fungere. For oss var dette kjempespennende. Bare det å få se et bilde av hvordan de ville ha det, og dermed finne den beste løsningen for dem. Lys og interiør er jo for mange en og samme sak, og det var veldig gøy å kunne teste ut nye ting, og ikke minst; se hvor bra det ble, forteller Aalvik.