Burger King har omsider igjen etablert seg på Haugalandet. Etterlengtet for svært mange. Noe som køene på åpningsdagen tydelig gav uttrykk for. Vi har hatt elektroinstallasjonen på bygget, og telecom avdelingen vår har tatt seg avbrannalarm og datanettverk for Burger King.

Burger King som ble grunnlagt i 1954 er den største hamburgerkjeden i verden og har restauranter over hele kloden. De er kjent for HOME OF THE WHOPPER og leverer kvalitetsrik, smakfull og rimelig mat til sine kunder. Restauranten er etablert på sletten i Nordheimsmarka, og er en restaurant med Drive Thru og har stor kapasitet.

Rask og effektiv byggeprosess
Her har vi hatt 2-8 ansatte i arbeid gjennom 5 måneder fra januar til åpningen i mai. Vi har levert elektroinstallasjon, brannalarm, fettutskiller, datanettverk, drive thru system, automatikk for gulvvarme og alarmer. I tillegg monterte vi en god del kundelevert utstyr og koblet til komplett fastfood kjøkken. Vår leveranse har også innebefattet en del utvendige installasjoner som snøsmelting, bestillingssystemer, lysmaster, reklameskilt og følere i bakken.

Byggetiden har vært ganske kort på et forholdsvis lite bygg, men med mange ulike fag som har jobbet på samme tid. Dette kan alltid være en utfordring med logistikk og plass. Samarbeidet har likevel godt veldig bra mellom de ulike involverte aktørene.

Mye skryt for kvaliteten vi har levert

Vi har mottatt mye skryt fra Burger King på kvaliteten på vårt arbeid og det ferdige produktet. Vår lærling som har jobbet iherdig med datanettverket og dataskapet, fikk beskjed om at det var den fineste jobben de hadde sitt på sine lokaler, noe bildet viser. Arbeidet er gjort nøyaktig presisjon av Dani Wade som er lærling i telekommunikasjonsfaget hos oss.