Sørg for alltid nok stikkontakter

Er du også lei av å alltid finne frem skjøteledningene? Sørg for å ha nok stikkontakter tilgjengelig, som er både tryggere og ser bedre ut.

Det er ingen tvil om at de fleste av oss har flere elektriske apparater enn vi har tilgjengelige stikkontakter. Skjøteledningen har vel av den grunn blitt et fast inventar i våre hjem, om det er for å lade bilen eller for å ha nok stikkontakter bak TV-en.

Vi råder våre kunder til å unngå dette i aller høyeste grad, da det kan danne seg såkalte lysbuer. Dette er støv som samler seg i de liggende uttakene. Når de skaper gnister, kan det i verste fall føre til brann.

Vi har leverandører med et bredt utvalg stikkontakter, med opptil flere uttak på kontakt. Da sørger du for å alltid ha nok strøm til apparatene dine, og du sørger ikke minst for et trygt hjem for deg og dine.

Egen USB-lader
Funksjonalitet er viktig i de norske hjem, spesielt på kjøkkenet. Kjøkkenbenken er gjerne et sted hvor du legger fra deg mobiltelefonen på lading. Hva er vell ikke mer effektivt med en en helt egen USB-lader, så vet du alltid hvor du skal lade mobilen, eller lete etter den? Ikke minst slipper du masse ledninger og rot. Et tips er også å ha egen USB-lader på soverommet. Vi hjelper deg gjerne med å se på løsninger som passer deres behov. 

Send oss en forespørsel