Aktuelle saker

Undertittel

Del saken på facebook

Nybygg til Ramirent på Norheim

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr i Norge. De leverer blant annet anleggsmaskiner, byggemaskiner, lifter, heiser, stilas og modulløsninger for å nevne noe. I løpet av desember 2017 flytter de inn i nytt bygg på Norheim på Haugalandet. Her har vi levert elektroinstallasjon, datanettverk og brannvarslingsanlegg.

les mer

Moderne fritidsbolig i Skånevik

Denne moderne hytta/ fritidsboligen i Skånevik ble ført opp i slutten av 2016. Dette er en moderne hytte med alle fasiliteter og komforten man måtte ønske seg for å koble av og nyte hyttetilværelsen. Helgevold Gruppen har installert alt av elektro, samt fjernstyring av varme.

 

les mer

Vindafjord Kommune

Overvåkning av vann- og avløpsanlegg

Vindafjord kommune ligger på halvøya Haugalandet, nord i Rogaland fylke. Kommunen grenser til Tysvær, Suldal, Etne, Sveio og Stord, og huser totalt 8 828 mennesker fordel på arealet på 620 km2. I denne kommunen ligger også Helgevold Gruppen sitt hovedkontor i Sandeid. Gjennom flere år har vi samarbeidet med Vindafjord Kommune om overvåkning av vann- og avløpsanlegg.

les mer

Montér i nytt bygg på Norheim

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. I desember åpner de ny butikk på Norheim, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Her har Helgevold Gruppen levert elektroinstallasjon, datanettverk og brannvarslingsanlegg.

les mer

Hva ønsker du deg av Elnissen?

Delta i vår julekonkurranse og du har mulighet til å vinne en komplett elektroinstallasjon på inntil 40 000,-

Vi gir vekk en elektroinstallasjon til en verdig vinner. For å delta i konkurransen sender du oss ditt elektro-ønske sammen med en begrunnelse for hvorfor du eller noen du er glad i fortjener å få Elnissen på besøk. 

 

les mer