En god arbeidsplass er et sted der alle tar ansvar

For seg selv. For hverandre. Og for faget.

Helgevold Gruppen satser på grønn teknologi og er blant de fremste på Haugalandet når det gjelder solceller. Solceller og solcellepa

Helgevold Gruppen er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi har over 260 ansatte, 130 biler på vegen, og 10 lokasjoner i distriktet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, telekommunikasjon, ventilasjon og rådgivning. Vi leverer gjennomtenkte løsninger til alle typer bygg og anlegg, vi tenker grønn teknologi, og tar vårt miljø ansvar.

I Helgevold Gruppen er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Ulike opplæringstiltak er en kontinuerlig prosess, ofte i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med. Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

Kundeorientert – Fremtidsrettet – Tilhørighet – Lokal tilknytning

Dette er våre verdier. Vi er kundeorienterte og har alltid fokus på å gi kunden kvalitet, service og effektive løsninger. Vi er fremtidsrettet og holder oss oppdatert slik at vi kan gi gode råd til våre kunder. Vi kjenner tilhørighet til hverandre og bedriften, vi viser omsorg og tar ansvar for egen og andres sikkerhet. Vi har en sterk lokal tilknytning og tar vårt miljø- og samfunnsansvar.