Elnissen har kåret tre verdige vinnere

Elnissen har fått innsendt mange bidrag fra personer over hele Haugalandet. Vi synes det er utrolig kjekt at så mange engasjerer seg i å sende inn sitt elektro-ønske til oss i Helgevold.

Alt i fra oppgradering av sikringsskap, belysning, varmekabler og nye stikkontakter er blant det som stod på årets ønskeliste.

Det er mange som fortjener å motta en slik gave, men vi har valgt å fordele premien på 3 verdige vinnere som vil få sitt elektro-ønske oppfylt i år.

 

Vikaneset velforening

Den første vinneren er nystiftede Vikaneset Velforening som har stått på for å få på plass en helt ny sti til skole, barnehage og Skjold Arena. Helgevold tenker sikkerhet, og om vi kan bidra med belysning på en sti som blir brukt av så mange, så er det en stor glede å bidra her. Bidraget er sendt inn av Ellen Marie Hagevik, og hun forteller oss at både små og store har vært ivrig med på dugnad for å rydde og få på plass ny sti som de kaller for «Langs Eventyrstien». Derfor er det ekstra kjekt for oss å kunne hjelpe til med utebelysning til en verdi opptil 14 000 kr inkl. mva.

 

Ruth-Jorunn Heggebø

Det andre valget falt på Ruth-Jorunn Heggebø i Sandeid. Ruth-Jorunn er 53 år og har hatt mangel på god nok belysning i heimen. Godt lys er viktig for å trives i heimen, og Ruth-Jorunn har snart passert 20 år uten et eneste taklys på soverommet. Vi håper en utbedring på inntil 14.000 kr bidrar til at Ruth-Jorunn får god belysning i hjemmet, i tillegg til flere stikkontakter som også var et behov i heimen.

 

Nina Ask Johannessen

Den tredje og siste vinneren ELnissen ønsker å hjelpe er Nina Ask Johannessen og samboeren i Haugesund. De har siden i sommer pusset opp, og mangler at det elektriske er på plass før kjøkkenet kan settes på plass. Nina overrasket oss med et veldig kreativt innslag i bidraget sitt, og har virkelig fortjent en utbedring på inntil 14.000 kr inkl. mva.

Publisert: 21. januar 2018
Del saken på facebook