Møt Torkel R. Ulvik

Torkel Risanger Ulvik jobber som serviceelektriker i Helgevold Gruppen, og hører til under Helgevold Elektro Haugesund AS på Stølsmyr.

Torkel visste fra tidlig alder av at det var elektrofag han ønsket å jobbe med. Det hele startet med en læreplass hos tidligere Sundfør og Pedersen i Haugesund. Kort tid etter kjøpte Helgevold Elektro Haugesund AS opp dette firmaet, og arbeidskarrieren fortsatte derfor i Helgevold Gruppen. Siden den dag har Torkel blitt værende, og trives godt.

– Jeg husker godt da jeg demonterte alt i fra sirkelsag til radio for å kunne se hvordan alt fungerte, for å så sette alt sammen igjen. Valget var enkelt, jeg måtte finne ut hvordan denne elektrisiteten fungerte!

En vanlig arbeidsdag er vanskelig å definere, da stort sett alle arbeidsdager er forskjellige og varierte. Dagene består i å hjelpe våre privatkunder med alt i fra små til store oppdrag. Per i dag jobber Torkel på Hangaren til Hatteland på flyplassen.

Hvorfor jobbe i Helgevold?

– Helgevold Gruppen har et uformelt og sosialt arbeidsmiljø, samt alle arbeidsdager går som en lek selv om det kan være grått og trist ute.

Torkel er også klubbleder i EL og IT klubben i Helgevold Elektro Haugesund AS, og er svært aktiv i fagforeningen.