Bli kjent med Synniva N. Øglænd

Synniva er vårt blide fjes i resepsjonen ved vårt hovedkontor i Sandeid. Hun er lærling innen kontor- og administrasjonsfaget og jobber med varierte oppgaver i staben. Alt fra økonomi, HMS, til marked og HR-arbeid.

 

Hvorfor søkte du læreplass i Helgevold Gruppen?

Jeg hadde et godt inntrykk av Helgevold Gruppen fra før, og da jeg fikk tilbud om læreplass måtte jeg bare si ja! Jeg bor i Ølen, og da er det jo kun 10 minutters kjøring til jobb, noe som er veldig deilig.

Hvordan trives du i Helgevold Gruppen?

Jeg trives utrolig godt her i Helgevold Gruppen.
Det er så mange kjekke folk som jobber her, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.
Jeg ble tatt veldig godt imot da jeg først startet her, og opplæringen jeg har fått har vært kjempebra!
Det er selvfølgelig også veldig stas å få være en del av en bedrift som stadig er i utvikling.

Hvordan ser dagene dine ut?

Jeg sitter i resepsjonen i Sandeid, og her driver jeg med forskjellig administrativt arbeid.
Noen av oppgavene jeg gjør er kontrollering av inngående fakturaer. Jeg bestiller forskjellige ting som klær til de ansatte, flybilletter og hotell, mat til møter og kontorrekvisita. Jeg har sentralbordet i blant og hjelper kunder i butikken her i Sandeid. Jeg fører også timer til de ansatte hver mandag, jeg tar meg av posten som kommer hver dag, og så går jeg med posten klokken 14:00.

Publisert: 16. januar 2018
Del saken på facebook