Fiber og nett

Bredbånd eller kabelTV, hjemme eller på hytta?

Du kan kalle det for fiber eller bredbånd, det går egentlig ut på det samme. Poenget er at du har tilgang til et internett som er raskt, stabilt og sikkert. Med egen fiberkabel helt inn i boligen din, får du nærmest ubegrenset nettkapasitet og en teknologi som er dimensjonert for fremtiden. Da tenker vi spesielt på det faktum at 60 % av all datatrafikk innen 2020 sannsynligvis vil gå via mobile og trådløse enheter. Kravene til infrastrukturen knyttet til trådløse nettverk er stor. I Norge skjer utbyggingen av fiber nå med rekordfart. Til nå har 53 % av alle husstander fått tilgang. Har du ennå ikke fått det i hus, kan du ta kontakt med oss og sjekke mulighetene. I samarbeid med Haugaland Kraft er det vi som installerer Altibox Fiberbånd på Haugalandet. Altibox har forøvrig hatt Norges mest fornøyde bredbåndskunder gjennom 8 år. Så vet du det.

Skriv inn telefonnummer, så ringer vi deg for en avtale

Eller send oss en hendvendelse her

send en hendvendelse

WiFi i hele hjemmet ditt

Nettverk kan være vanskelig. Noen steder fungerer det helt fint, andre steder ikke. Ingen hus er like. Noen hus er gamle, noen splitter nye. Noen har betongvegger, andre gips og treverk. Vi oppdager hele veien nye utfordringer knyttet til WiFi.

les mer

MESH. Et utvidet trådløst nettverk

MESH er den nye standarden for trådløse nettverk. Ved hjelp av små baser(noder) plassert rundt om i huset, Får du det samme lynraske signalet uansett hvilket rom du matte befinne deg i. Systemet får alle enheter til å snakke sammen og er utvilsomt et av de de nettverksløsningene som gir deg flest muligheter.

les mer