El-kontroll

Tar du el-kontroll, kan du få rimeligere forsikring.

Det er du som huseier som står ansvarlig for at det elektriske anlegget ditt er i orden. Sørger du for at det blir jevnlig sjekket (hvert 5.år), kan du få en fin liten reduksjon på forsikringspremien. Når det er sagt, så er det betryggende å vite at alt er på stell.

Har du skaffet deg nytt elektrisk utstyr, kanskje elbil-lader i tillegg, bør du kanskje få lagt opp en ny kurs. Overspenning er direkte brannfarlig. Det er også gamle utrangerte sikringsskap med skrusikringer og tilsvarende. Vit da at det er en smal sak å få skiftet det ut med automatsikringer. Det koster ikke all verden heller. Ta kontakt med oss, så tar vi en kontroll.

Pris fra: 2.850,-

Bestill El-kontroll her

Er hjemmet ditt brannsikkert?

Noe av det vi er mest avhengige av at fungerer som det skal i hjemmet vårt er el-anlegget. Dersom du ikke husker sist du så over el-anlegget for å få en oversikt, kan være på tide å gjør det nå.

les mer

Elbil like trygt og sikkert – dersom du lader riktig

Eksperter har kommet frem til at det ikke større fare for brann i elbiler enn fossile biler. Godt nytt for alle elbil-entusiaster der ute. El-sikkerhet er likevel et nøkkelord for alle som lader bilen hjemme. Vi har laget en sjekkliste på 3 punkter til deg som elbil-eier.

les mer