El-kontroll

Tar du el-kontroll, får du rimeligere forsikring.

Det er du som huseier som står ansvarlig for at det elektriske anlegget ditt er i orden. Sørger du for at det blir jevnlig sjekket (hvert 5.år), får du også en fin liten reduksjon på forsikringspremien. Når det er sagt, så er det betryggende å vite at alt er på stell.

Har du skaffet deg nytt elektrisk utstyr, kanskje elbil-lader i tillegg, bør du kanskje få lagt opp en ny kurs. Overspenning er direkte brannfarlig. Det er også gamle utrangerte sikringsskap med skrusikringer og tilsvarende. Vit da at det er en smal sak å få skiftet det ut med automatsikringer. Det koster ikke all verden heller. Ta kontakt med oss, så tar vi en kontroll.

Pris fra: 2.850,-

Bestill El-kontroll her

Del saken på facebook

Montert komfyrvakt

Bestill komfyrvakt nå til kun 4250,- ferdigmontert og inkl. mva.

les mer

Er du vår nye sikkerhetskontrollør?

Vår sikkerhetskontrollør opplever sterkt økende oppdragsmengde, og vi har derfor behov for flere kontrollører med oss på laget. Våre kunder er innen privatbolig, industri, landbruk og fiskeoppdrett på hele Haugalandet. NEK 405 er standarden vi utfører kontroll etter, og nå søker vi deg med lang erfaring innen elektroyrket! Kanskje er det nettopp deg vi er på jakt etter?

les mer

Elbil like trygt og sikkert – dersom du lader riktig

Eksperter har kommet frem til at det ikke større fare for brann i elbiler enn fossile biler. Godt nytt for alle elbil-entusiaster der ute. El-sikkerhet er likevel et nøkkelord for alle som lader bilen hjemme. Vi har laget en sjekkliste på 3 punkter til deg som elbil-eier.

les mer