Om oss

Helgevold Gruppen – En komplett totalleverandør av elektrotjenester

Helgevold Gruppen teller ca 140 ansatte, derav ca 20-25 lærlinger.
Vi er fordelt på fem avdelinger; Haugesund, Tysvær, Vindafjord, Etne og Suldal. Med felles administrasjon i Sandeid.

I 2016 omsatte vi for ca 180 mill. kroner.

Helgevold Gruppen er autorisert som elektroinstallatør gr. L, teleinstallatør, radioinstallatør og har ekomnettautorisasjon ENA.

 

Her finner du oss

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Historien bak Helgevold Gruppen

Helgevold Elektro ble etablert av daglig leder og installatør Johannes Helgevold i 1987. I 1994 overtok vi Arnold Eide AS og deres lager i Ølen sentrum. Lokalene i Sandeid ble i 2001 utvidet. I hhv 2003 og 2004 ble det opprettet lager på Sand og I Tysvær.

I 2007 går Installasjonsfirmaet Sundfør og Pedersen i Haugesund inn i Helgevold-gruppen og Bravida sin avdeling i Haugesund blir overtatt av Helgevold Elektro AS. Påfølgende år går Åsbø Installasjon inn i Sundfør og Pedersen AS, og dermed i Helgevold Gruppen. Selskapet endrer nå navn fra Sundfør og Pedersen AS til Helgevold Elektro Haugesund AS. Helgevold Gruppen har nå 70 ansatte og omsetter for tilsammen 70 mill. kroner.

Jakob Grønnestad blir i 2010 daglig leder og installatør i Helgevold Elektro Haugesund AS. Helgevold Telecom blir 01.08.10 overført og samlokalisert til Helgevold Elektro Haugesund AS. I 2012 blir Bravida (tidligere Siemens) kjøpt opp, og i februar 2013 blir også Birkenes & Sønn en del av Helgevold Gruppen.

 

Kvalitet – Effektivitet – Service

Tre grunner til at Helgevold Gruppen er stadig mer ettertraktet til tradisjonelle og spesielle oppdrag – både på land og til vanns.

Vår erfaring fra mange varierte prosjekter gjør det mulig å videreutvikle kompetanse og styrke vår posisjon i markedet.

I tillegg har bedriften hele tiden satset på et godt arbeidsmiljø, samt kompetanseheving og utvikling av hver enkelt ansatt.